JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Gruppo D... από το Gruppo Greco αποκλειστικά για γυναίκες.

Πυρήνας αποκλειστικά για… Ντίβες.!!!

Το club ιδρύει το Gruppo D, τον γυναίκειο πυρήνα στα πρότυπα των Drughi, του μεγαλύτερου συνδέσμου των Ultras

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους, ένα πρωτοποριακό club για τα δεδομένα του συνδεσμιακού κινήματος, προχωράει στην ίδρυση ενός νέου πυρήνα αποκλειστικά για… γυναίκες!
Στα πρότυπα των Drughi, του μεγαλύτερου συνδέσμου των «μπιανκονέρι», (που έχουν δημιουργήσει τις «Dominae»), το Gruppo Greco δημιουργεί το δικό του πυρήνα για τις… κυρίες που τους αρέσει η Μεγάλη Κυρία!
Και το όνομα αυτού… «Gruppo D» (το «D» βγαίνει από το «Diva», γιατί κάθε γυναίκα που έχει το... στυλ Γιούβε είναι μια... ντίβα!). Ο πυρήνας θα έχει δικό του σήμα και ξεχωριστά προϊόντα (t-shirts, φούτερ κλπ) καθώς απευθυνόμαστε σε γυναίκες.
Το Gruppo D θα λειτουργεί βάσει των δεδομένων του club και τα μέλη του θα έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με όλα τα υπόλοιπα μέλη (συμμετοχή στις εκδηλώσεις, δικαίωμα στα εισιτήρια κλπ).
Η μόνη, αλλά ουσιαστική, διαφορά είναι πως για κάθε κοπέλα που θέλει να γραφτεί στον πυρήνα, θα υπάρχει μια συμβολική τιμή (σε σχέση με την υπάρχουσα συνδρομή) για την ετήσια συνδρομή.
Η συνδρομή έχει καθοριστεί στο συμβολικό ποσό των 10 ευρώ το χρόνο με την προϋπόθεση πως το νέο μέλος θα πρέπει να καταβάλει κανονικά την ετήσια συνδρομή του στο Juventus Club DOC (20 ευρώ) καθώς αυτά είναι χρήματα που καταλήγουν στο ταμείο της ομάδας.
Με την εγγραφή στο club και στην ομάδα, τα μέλη του Gruppo D θα πάρουν:
Την κάρτα του Gruppo Greco και ένα δώρο από το club.

Την κάρτα από τη Γιουβέντους και το Juventus Club DOC αλλά και ένα δώρο από την ομάδα.

Ο σκοπός
Σκοπός του Gruppo D είναι να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το club, να αυξηθούν τα μέλη του στη Γιουβέντους αλλά και να αποδείξουμε, έμπρακτα, πως οι γυναίκες έχουν θέση σε ένα club και γενικά μέσα στο ποδόσφαιρο. Και φυσικά, να χτίσουμε, με τις δυνάμεις μας, μια νέα ποδοσφαιρική κουλτούρα στο συνδεσμιακό κίνημα.
Το Gruppo Greco αριθμεί ήδη έξι γυναίκες, οι οποίες αυτομάτως μπαίνουν στο Gruppo D (με τη συνδρομή των 10 ευρώ φυσικά).

Το σήμα
Το σήμα του νεοσύστατου πυρήνα Gruppo D, που υποστηρίζει και δίνει μεγάλη βάση του Gruppo Greco, θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες μέρες από το σάιτ ενώ θα συνοδευτεί από μια όμορφη έκπληξη αλλά και μια προσφορά!
Οσοι επιθυμούν να στηρίξουν αυτή τη διαφορετική προσπάθεια, ας επικοινωνήσουν στο μέιλ gruppogrecojuventus@gmail.com (βάζοντας στο θέμα του μέιλ τον τίτλο: Gruppo D ή Εγγραφή στο Gruppo D). Η Κωνσταντίνα θα σας απαντήσει σε όλες σας τις απορίες και θα σας οδηγήσει στα απλά βήματα τις εγγραφής!
Forza Juve, forza Gruppo Greco, forza Gruppo D...

Δεν υπάρχουν σχόλια: