JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Barzagli: "Παίξαμε πολύ έξυπνα"


Ήταν άψογος στο γήπεδο κατάφερε να βοηθήσει τον Giovinco να πετύχει το γκολ και άξιζε ένα 8/10 στις αξιολογήσεις που έγιναν. Αλλά ο αγώνα του Andrea Barzagli κατά της Ρόμα ήταν κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Άψογος στα καθήκοντα του, στην αντιμετώπιση των αντιπάλων, απλώς στο παιχνίδι του ... ακόμη κατάφερε να κάνει το πέρασμα της μπάλας για τον Marchisio που οδήγησε στο φάουλ το οποίο επέτρεψε στον Πίρλο για να ανοίξει το σκορ.

Ο Andrea όμως δεν ήταν μόνος του, όλη η ομάδα ήταν τεράστια απόψε. «Παίξαμε πολύ έξυπνα. Ήμασταν αρκετά ανήσυχοι πριν το ματς, επειδή η Ρόμα είναι μια επικίνδυνη ομάδα, αλλά μπήκαμε και τελειώσαμε το παιχνίδι αμέσως. Ίσως θα έπρεπε να ελέγξουμε  καλύτερα τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Άρχισαν να παίζουν διαφορετικά όταν μπήκε  ο Destro. Είναι ένας παίκτης που θέλει να παίζει πίσω από την άμυνα. Οι Lamela και Totti χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους με την πλάτη στο στόχο τους, οπότε έπρεπε να μπω και να νικήσω και αυτό».

«Δεν πρέπει να παρασυρθούμε γιατί έχουμε μια μεγάλη σεζόν μπροστά μας. Έχουμε το Champions League και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ας επιμείνουμε σε αυτό το δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: