JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφήμιση για την Ιταλία ο Άλεξ

Συνεχίζονται οι ευχές και τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα προς τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να υπογράψει με τη Σύνδεϋ. Σειρά πήρε ο Φραντσέσκο Τότι, που έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στον Άλεξ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος, που αποφάσισε να αφήσει πίσω του τα γήπεδα της Ευρώπης και να «αναμετρηθεί» με μια νέα πρόκληση, αυτή της Αυστραλίας. Ο λόγος για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σύδνεϋ, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο ποδόσφαιρο της Ιταλίας και όχι μόνο.


Η μετανάστευση του «Πιντουρίκιο», όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στην Ιταλία, με τους πρώην συμπαίκτες του, τους οπαδούς του, αλλά και όσους βρέθηκαν «απέναντί» του στα 19 χρόνια που αγωνίστηκε στη Γιουβέντους, να του στέλνουν με κάθε τρόπο τις ευχές τους για καλή επιτυχία στη νέα αρχή που κάνει.


Ένας από εκείνους που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Ντελ Πιέρο είναι ο Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος στην επίσημη ιστοσελίδα του ανάρτησε ένα «ανθρώπινο» μήνυμα.


«
Μεγάλε Άλεξ, σήμερα έμαθα πως ξεκινάς μια νέα περιπέτεια με την ομάδα του Σύδνεϋ, στην Αυστραλία. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί για ένα μεγάλο παίκτη σαν εσένα οι προκλήσεις δεν τελειώνουν ποτέ. Οι ποδοσφαιρικές σου ικανότητες και η ποιότητα του χαρακτήρα σου θα αποτελέσουν την καλύτερη διαφήμιση της Ιταλίας στο κόσμο. Σου στέλνω τις ευχές μου και ένα θερμό εναγκαλισμό.»

Ένα συγκινητικό μήνυμα από το μεγάλο 10αρι της Ρόμα στο θρυλικό 10αρι της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: