JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Γιορέντε τον Ιανουάριο θέλει η Γιούβε.


Ο Φερνάντο Γιορέντε ήταν ο μεγάλος στόχος της Γιουβέντους για την κορυφή της επίθεσης στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και η «Γηραιά Κυρία» ετοιμάζεται για... επιστροφή τον Ιανουάριο.

Το συμβόλαιο του 27χρονου επιθετικού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο λήγει το καλοκαίρι του 2013 και ο Ουρουτία επιμένει προς το παρόν ότι οι ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν πρέπει να καλύψουν τη ρήτρα του, η οποία είναι ύψους 36 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, τον Ιανουάριο, όταν και θα μπορεί να υπογράψει ελεύθερος για όποια ομάδα θέλει, είναι βέβαιο ότι τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά, αφού αν οι ψυχρές σχέσεις με τη διοίκηση και η επιθυμία του παίκτη να αποχωρίσει συνεχιστούν, οι Βάσκοι θα έχουν την τελευταία τους ευκαιρία να μην τον χάσουν ως ελεύθερο.

Από την πλευρά της, η Γιούβε μπορεί να απέκτησε τον Μπέντνερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται για τον Γιορέντε. «Σίγουρα αν συνεχίσει να βρίσκεται στην αγορά, ο Γιορέντε θα είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζουσέπε Μαρότα.

Φυσικά, υπάρχουν και τα σενάρια που θέλουν και τη Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στο κόλπο της απόκτησής του, ενώ είναι πολύ πιθανό να προκύψει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι θα αποτελέσει ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του χειμώνα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: