JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Άνοιξε το νέο Juve Store, χτισμένο σε πάνω από 550 τετραγωνικά μέτρα

Ο παράδεισος του κάθε οπαδού της Γιουβέντους είναι γεγονός - το ολοκαίνουργιο κατάστημα της Γιουβέντους άνοιξε τις πόρτες του χθες το βράδυ στο Τορίνο. Χτισμένο σε πάνω από 550 τετραγωνικά μέτρα, είναι το μεγαλύτερο κατάστημα στην Ιταλία αφιερωμένο σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Οτιδήποτε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ο κάθε φίλος της Γιουβέντους που σχεδιάστηκε για την ομάδα μπορεί να το βρεθεί εκεί. Και η θέση του είναι ιδανική, βρίσκεται στο Area12, το εμπορικό κέντρο δίπλα στο Juventus Stadium. Επιπλέον, αυτό θα είναι το μόνο κατάστημα που διαθέτει άμεση πρόσβαση τόσο στο στάδιο όσο και στο μουσείο της ομάδας.

Το ευρύ φάσμα των προϊόντων που διατίθενται στο νέο Juve store είναι σχεδόν ατελείωτα. Από φανέλες ποδοσφαίρου να φορούν οι παίκτες της ομάδας στους αγώνες, στην προπόνηση, φόρμες, πόλο μπλουζάκια, κασκόλ, μαξιλάρια, γάντια τερματοφύλακα, παπούτσια, πληκτρολόγια ηλεκτρονικών υπολογιστών, κούπες, επίσημα βιβλία και πολλά άλλα... Υπάρχουν ακόμη και φανέλες από θρυλικούς και διάσημους αντιπάλους όπως: Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης ...

Εκτός από τις αγορές τους, όλοι οι φίλαθλοι θα είναι επίσης σε θέση να προσαρμόσουν τις φανέλες που αγοράζουν γράφοντας το δικό τους όνομα πάνω τους, και ακόμη θα μπορούν να προσαρμόσουν και τα παπούτσια ποδοσφαίρου στο κατάστημα. Χάρη στην embriodery Machine, τα παπούτσια θα μπορεί ο καθένας να τα προσαρμόσει με τη δική τους γραφή με τον ίδιο τρόπο που κάνουν και οι  επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.


Μια εκπληκτική καινοτομία που εξέπληξε όσους συμμετείχαν χθες στο άνοιγμα του καταστήματος. Η Γιουβέντους εκπροσωπήθηκε χθες το βράδυ από τον Antonio Conte και  έξι παίκτες της (Barzagli, Bonucci, Marchisio, Motta, Quagliarella και Vucinic), επίσης εκεί ήταν και ο Giuseppe Marotta και ο Πρόεδρος Agnelli ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους λέγοντας:  

«Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», τόνισε ο Πρόεδρος. «Ένα όνειρο που ξεκίνησε πριν από χρόνια και έχει γίνει πραγματικότητα μέσω της συνεργασίας μας με τη Nike, η οποία έχει και παρελθόν και μέλλον. Μετά το άνοιγμα του σταδίου και την έναρξη της Area12, εδώ είναι ένα ακόμη τούβλο στην κατασκευή ενός πόλου συγκέντρωσης για όλους τους οπαδούς της Γιουβέντους οι οποίοι θα έρθουν να επισκεφτούν το Juventus Stadium. Είναι ένα βήμα που μας επέτρεψε να συμβαδίσουμε με τους Eυρωπαίους ανταγωνιστές μας. Τώρα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στον αγωνιστικό χώρο και θα είμαστε σε θέση να το επιτύχουμε αυτό, χάρη στην κουλτούρα εργασίας που έφερε ο προπονητής μας και χάρη στο έργο των παικτών μας, που είναι οι καλύτεροι παίκτες που μπορούμε να έχουμε».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Exei anoiksei apo persi
Gi auto einai k o motta stin parousiasi. Einai persino neo auto