JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Πάει για Νάνι η Γιούβε

Κάτοικο Τορίνου θέλει να κάνει τον Νάνι η Γιουβέντους από τον ερχόμενο Ιανουάριο, την στιγμή που ο παίκτης δείχνει να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο παραγκωνισμός του Πορτογάλου άσου στους «μπέμπηδες» που ξεκίνησε από την περσινή σεζόν και... ολοκληρώθηκε με την έλευση στο Μάντσεστερ του Καγκάβα, τον έκανε να έχει... τάσεις φυγής.

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που έχει μιλήσει για το αβέβαιό του μέλλον, την στιγμή που πριν από μερικές ημέρες χάλασε κι ένα εξαιρετικό deal με την Ζενίτ, που θα έφερνε στα ταμεία των «κόκκινων διαβόλων» αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Η Γιουβέντους φαίνεται ότι δεν μένει... ασυγκίνητη στο «παιχνίδι» που παίζεται ανάμεσα στον παίκτη και την Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για τον 25χρονο άσο στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όσο για το κόστος ενδεχόμενης μετακίνησής του, εκτιμάται αρκετά μικρότερο από τα 25 εκατ. ευρώ που ξόδεψαν οι «μπέμπηδες» πριν από μερικά χρόνια.

3 σχόλια:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Η προετοιμασια για τον Ιανουαριο του 2013 ξεκινησε,σανο για ολους να χουν κατι να ασχολουνται τα "ζωντανα" μεχρι να αδυνατισει ο τοπ πλειερ Μπεντνερ!

Unknown είπε...

Ναι καλά νάνι νάνι ο nani nani τι να τον κάνουμε?? δεν πολύ κολλάει στο συστημα που παίζει ο cone άσε που δεν μαρκάρι ούτε μύγα, αλλά όσο είναι ο μαροττα στις μεταγραφές δεν βλέπω for μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φέραμε αυτήν την κουράδα τον μπουχέσα στο τορίνο τον Μπεντνερ την ώρα που έχουμε κάνει μπαλάκι του τένις τον immobile εμένα μου άρεσε πέρσι στην πεσκάρα αν και έπαιζε serie b δεν χάναμε τίποτα να τον δοκιμάζαμε από το να περιμένουμε να αδυνατίσει το μοσχάρι.

Vero Juventino είπε...

o κοουτς δοκιμαζει και το 3-3-4 στις προπονησεις και ισως γι'αυτο "κοιταζουν" νανι και γουολκοτ