JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Carrera: "Παίξαμε ένα σπουδαίο παιχνίδι"


O Massimo Carrera εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας και το απτέλεσμα που κατάφερε να πάρει: «Επιστρέψαμε σε έναν αγώνα όπου ήμασταν δύο γκολ πίσω. Μπορώ μόνο να είμαι ευτυχισμένος. Τώρα, όμως, σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα ". 

Υπάρχει ολόκληρη η Juve σε αυτά τα λίγα λόγια του Massimo Carrera στο τέλος του αγώνα με την Τσέλσι. Συγκινημένος, για την απόδοση της ομάδας και την ισοπαλία που κατάφερε να πάρει, αποδεικνύοντας τον εξαιρετικό χαρακτήρα και το DNA του ασπρόμαυρου συλλόγου. Ακόμα και αν παίκτες σαν τον Πίρλο δεν ήταν σε καλή βραδιά: "Γνωρίζουμε ότι ο Andrea είναι ο άνθρωπος και η πηγή του παιχνιδιού μας - εξηγεί Carrera - αλλά έχουμε και άλλες λύσεις όταν αυτός δεν είναι σε καλή μέρα, όπως τους άλλους δύο παίκτες μας στο κέντρο Βιντάλ και Μαρκίσιο. "

Μίλησε και για τον Fabio Quagliarella που ήρθε από τον πάγκο μετά από καιρό και βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα με το γκολ του:;"Έχει αποδειχθεί ότι η Juve έχει την ανάγκη όλων των παικτών και ότι ο καθένας είναι έτοιμος όταν χρειαστεί. Αυτό έκανε και ο Fabio, μπήκε μέσα πέτυχε το γκολ και απείλησε επίσης να πετύχει και το νικητήριο γκολ. Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο, αλλά είμαστε ευτυχείς που παίξαμε ένα μεγάλο αγώνα και παίξαμε μέχρι το τέλος για την νίκη που δυστυχώς δεν ήρθε. " 

Δεν υπάρχουν σχόλια: