JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πριμ μόνο για την κατάκτηση σκουντέτο και Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτοιμη να ανακοινώσει τα πριμ των φετινών στόχων είναι η διοίκηση της Γιουβέντους, σύμφωνα με την εφημερίδα «Tuttosport». Οι άνθρωποι της ομάδας του Τορίνο θεωρούν πως αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να γίνουν γνωστές οι έξτρα αποδοχές των παικτών, σε περίπτωση που επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι.

Τα τελευταία χρόνια είναι συνηθισμένο οι ποδοσφαιριστές να υπογράφουν συμβόλαια με χαμηλότερες εγγυημένες ετήσιες αποδοχές, αλλά με μεγάλα μπόνους επίτευξης στόχων. Είναι αυτός ένας τρόπος να αυξάνονται οι απολαβές τους, αρκεί να μπορέσουν να φτάσουν στους στόχους αυτούς. Η συμφωνία αυτή ικανοποιεί και τις ομάδες, οι οποίες μπορούν να εγγυηθούν συγκεκριμένα ποσά, χωρίς να κινδυνεύουν να υπερβούν το μπάτζετ, πληρώνοντας επιπλέον χρήματα μόνο αν κερδίσουν κάποιους τίτλους, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς τους αποφέρουν κέρδη.

Η Γιουβέντους είναι μια από τις ομάδες που συνάπτει τέτοιου είδους συμβόλαια. Οι παίκτες της αναμένεται να ενημερωθούν για το ύψος των πριμ για τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα, εντός των ημερών.

Σύμφωνα με την «Tuttosport» η διοίκηση της Γιουβέντους θα επιβραβεύσει χρηματικά μόνο δύο στόχους. Το Σκουντέτο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα αποφάσισε να μην δώσει πριμ σε περίπτωση κατάληψης της δεύτερης ή της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα, ώστε να αυξήσει το πριμ της Ευρώπης και να μπορέσει να επιβραβεύσει και την είσοδο στους ημιτελικούς.

Αν οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ, θα δουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους να αυξάνονται κατά 500 χιλ. ευρώ. Κάτι που σημαίνει πως από τα ταμεία της ομάδας θα βγουν 12.5 εκατ. ευρώ, ποσό κατά πολύ μικρότερο από αυτό που θα εισπράξει ως πριμ από την ΟΥΕΦΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: