JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

H Juve αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.


Πράξη δεύτερη στην πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, με το παιχνίδι της Γουβέντους με την Τσέλσι να ξεχωρίζει. Δείτε όλο το πρόγραμμα.
Πρεμιέρα στο όνειρο με Γιούβε (Group E, Στάνφορντ Μπριτζ)
Πέρυσι, η Τσέλσι του Ρομπέρτο Ντι Ματέο πήγε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά για να κατακτήσει στο τέλος το Τσάμπιονς Λιγκ. Το όνειρο του repeat, όσο δύσκολο και αν ακούγεται σιγοκαίει τα μυαλά των οπαδών των «Μπλε», με την ομάδα τους να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της απέναντι στη σκληροτράχηλη Γιουβέντους στο Στάνφορντ Μπριτζ. Η Τσέλσι, παρά την «λευκή» ισοπαλία της με την ΚΠΡ το Σάββατο, βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 10 πόντους σε 4 ματς. Έχουν δεχτεί μόλις δύο γκολ ενώ ο Εντέν Αζάρ έχει ξεκινήσει με μεγάλα κέφια στο Λονδίνο, αφού είναι μέσα, είτε ως δημιουργός είτε ως εκτελεστής σε επτά φετινά γκολ. Ο Τέρι και ο Μίκελ ξεκουράστηκαν και επιστρέφουν, ενώ ο Μάτα ξεκουράστηκε και ετοιμάζεται να ξεκινήσει.

Η Γιούβε παρέμεινε αήττητη για 42ο συνεχόμενο παιχνίδι στη Serie A μετά τη νίκη της με 1-3 στην έδρα της Τζένοα, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ της στο δεύτερο μέρος. Τελευταίο φορά που έχασε ήταν στις 15 Μαΐου του 2011 από την Πάρμα. Η επιστροφή της «Κυρίας» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αποτελεί το στοίχημα των οπαδών της, που περιμένουν να δουν τα επιτεύγματα του παρελθόντος. Έστω και χωρίς τον Κόντε στον πάγκο. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα έχει στη σύνθεσή του τον Σιμόν Παντοΐν και τον Σιμόνε Πέπε
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: