JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η Γιούβε εύχεται καλή τύχη στην νέα περιπέτεια του Ντελ Πιέρο.

Λιτή ήταν η ανάρτηση της Γιουβέντους στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Twitter, με την οποία η «Μεγάλη Κυρία» υποδέχτηκε την είδηση της απόφασης του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να υπογράψει στη Σύδνεϋ. Να σημειωθεί πως η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ακόμα δεν έχει κάποια ανακοίνωση.

Η μεγάλη μέρα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έφτασε. Ο «Πιντουρίκιο» αποφάσισε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ανακοίνωσε σε όλους την απόφαση αυτή. Θα είναι η Αυστραλία και η ομάδα του Σύδνεϋ. Ο Άλεξ αυτή την ώρα παραθέτει συνέντευξη τύπου, όπου εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο να επιλέξει την μακρινή ήπειρο για να συνεχίσει τη μεγάλη του σταδιοδρομία.

Την ίδια ώρα πολλοί περίμεναν την επίσημη ανακοίνωση της μεγάλης του αγάπης, της Γιουβέντους. Το επίσημο σάιτ της ομάδας ακόμα δεν έχει κάποια ανακοίνωση. Μόνο στο Twitter εμφανίστηκε μια λιτή ανάρτηση: «Ευχόμαστε καλή τύχη στον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο για την περιπέτειά του στη Σύδνεϋ», αναφέρεται.

Ακόμα είναι νωρίς, καθώς ο Ντελ Πιέρο ακόμα μιλάει στους δημοσιογράφους, αλλά αν αυτή είναι η μοναδική δήλωση των ανθρώπων της «Γιούβε», μάλλον πολύ αποστασιοποιημένη εμφανίζεται, απέναντι σε έναν παίκτη που τίμησε τη φανέλα της και ακόμα δηλώνει οπαδός της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: