JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

«Περιμένω να ακούσω ξανά τη μουσικούλα του Τσάμπιονς Λιγκ»

Ανυπόμονος να ακούσει ξανά τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Τζανλουίτζι Μπουφόν. Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, αμέσως μετά το ματς της εθνικής Ιταλίας με τη Μάλτα, δήλωσε πως στο μυαλό του είναι το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, από την οποία έλειψε τα τέσσερα τελευταία χρόνια η «Μεγάλη Κυρία».

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, με τα πρώτα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Βραζιλίας, ανήκουν πια στο παρελθόν. Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να επανέλθουν στους συλλόγους τους και να ριχτούν στη μάχη, τόσο του πρωταθλήματος, όσο και των Ευρωπαϊκών κυπέλλων.


Ένας από αυτούς που δεν βλέπουν την ώρα να ξεκινήσουν οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο Τζανλουίτζι Μπουφόν. Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, μετά το νικηφόρο παιχνίδι της Ιταλίας επί της Μάλτας με 2-0, τόνισε πως στο μυαλό του είναι το πρώτο παιχνίδι της «Μεγάλης Κυρίας» για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.


«
Περιμένω να ακούσω ξανά τη μουσικούλα του Τσάμπιονς Λιγκ», ήταν ακριβώς τα λόγια του Μπουφόν. «Όλα αυτά τα χρόνια την άκουγα καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού μου και το θεωρούσα άδικο. Τώρα θα την ακούσω μέσα από το γήπεδο», συνέχισε με ενθουσιασμό μικρού παιδιού ο Μπουφόν.

Η Γιουβέντους έλειψε τα τελευταία τέσσερα χρόνια από το Τσάμπιονς Λιγκ. Πόσο θα επηρεάσει αυτό τους παίκτες της στα πρώτα, τουλάχιστον, παιχνίδια; «
Πρέπει να παρουσιαστούμε με την αποφασιστικότητα που είχαμε πέρσι στο πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει ποιότητα και αν καταφέρουμε να «δαμάσουμε» τα συναισθήματά μας, όλα θα πάνε καλά.»

Αναφερόμενος στο συμβόλαιό του και την αναμενόμενη ανανέωση, ο Μπουφόν δεν φάνηκε να ανησυχεί. «
Αυτό είναι το τελευταίο από τα προβλήματά μου. Από καιρό έχω πει πως η ανανέωση δεν θα γίνει σίριαλ. Θα έρθει η ώρα που θα συζητήσουμε με τη διοίκηση και θα έρθουμε σε συμφωνία», απάντησε ο έμπειρος γκολκίπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: