JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Μαρότα: "Δεν θα δίναμε 30 εκ. σε παίκτη που λήγει το συμβόλαιο του"

Για τον μεγάλο μεταγραφικό πόθο της Γιουβέντους, τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι μίλησε ο Μπέπε Μαρότα, τονίζοντας πως ήταν αδύνατο όχι μόνο για την ομάδα του, αλλά για οποιονδήποτε ιταλικό σύλλογο να τον αποκτήσει.
Μπορεί το σίριαλ της μεταγραφής του Ολλανδούστράικερ, να έλαβε τέλος με την μετακίνησή του στηνΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην Ιταλία όμως εξακολουθεί να... ακούγεται το όνομά του. Εβδομάδες επί εβδομάδων εξάλλου το όνομά του «έπαιζε» για την Γιουβέντους, η υπόθεση ωστόσο κόλλησε στο οικονομικό, όπως παραδέχτηκε και ο τεχνικός διευθυντής της «Γηραιάς Κυρίας».
Αυτό μάλιστα που τόνισε ο Μάροτα, ήταν πως η Γιούβε απλά... δεν μπορούσε να πάρει τον Φαν Πέρσι, όπως επίσης και οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Serie A. «Είχαμε μερικούς στόχους στη μεταγραφική αγορά και δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε όλους αυτούς. Η μεταγραφή του Φαν Πέρσι για παράδειγμα, αυτή την στιγμή ήταν αδύνατη για οποιαδήποτε ιταλική ομάδα να τον αποκτήσει. Η Γιουβέντους ή άλλη ομάδα από την Ιταλία ήταν αδύνατο να δώσει 30 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη λήγει το συμβόλαιό του την επόμενη σεζόν, χωρίς να υπολογίζουμε τις απολαβές του», δήλωσε αρχικά ο παράγοντας των «μπιανκονέρι» και πρόσθεσε σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας του ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ:
«Έχουμε ενισχυθεί πολύ για την Ευρώπη, ακόμη και αν δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις τέσσερις ή πέντε κορυφαίες ομάδες της ηπείρου. Ωστόσο, ελπίζουμε ότι θα κάνουμε τη διαφορά με την φιλοσοφία μας. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε τα νικηφόρα χαρακτηριστικά μας από την περσινή σεζόν»

2 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

μαστορα μην περιμενεις να βρεις απο πρωτο ραφι επιθετικο κατω απο 30 χαρτια.

Stelios είπε...

8a ta evgaze ta lefta tou more malaka karafla! dhladh k thn pita oloklhrh k t skulo xortato na poume?