JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Carrera: "Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε"


Ο Massimo Carrera πιστεύει ότι πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται η ομάδα, αν θέλει να συνεχίσει με επιτυχία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Serie A. Η ομάδα έχει καταφέρει με σχετική άνεση να πάρει τέσσερις νίκες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της Serie A - αλλά ο βοηθός του Κόντε ότι η ομάδα έχει ακόμα πολύ δουλειά έτσι ώστε να βελτιωθεί κι άλλο.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στο Vinovo, ο Carrera, δήλωσε: «Έχουμε παίξει μόνο τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος. Ναι, οι άλλες ομάδες έχουν ξεκινήσει άσχημα, αλλά έχουν επίσης χρόνο για να βελτιωθούν. Υπάρχει, επίσης, πολλοί δουλεία και από την πλευρά μας για να φτάσουμε σε υψηλά επίπεδα και θα προσπαθήσουμε να εργαστούμε σε αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο. "

Μετά την νίκη με 2-0 το βράδυ του Σαββάτου επί της Κιέβο, η Γιουβέντους είναι και πάλι έτοιμη για τη σύγκρουση αύριο το βράδυ με Φιορεντίνα στη Φλωρεντία. Τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων είναι συχνά πολύ νευρικά, αλλά ο Carrera είναι σίγουρος ότι η Γιουβέντους θα έχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την αντιμετώπιση την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο Artemio Franchi.

"Σε ό, τι αφορά εμένα δεν επηρεάζομαι . Το ίδιο και οι παίκτες μας. Όταν είναι στο γήπεδο και παίζουν, δεν σκέφτονται για το τι συμβαίνει έξω από αυτό. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα έχουν την ίδια νοοτροπία όπως και στα προηγούμενα. "

Ο προπονητής της Φιορεντίνα Vincenzo Montella απολαμβάνει ένα θετικό ξεκίνημα στον πάγκο των Viola, καταφέρνοντας μέχρι να μαζέψει μέχρι στιγμής επτά βαθμούς στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια από την ανάληψη των ηνίων της Φιορεντίνα. Και το γνωρίζει καλά ο Carrera ότι οι οικοδεσπότες θα είναι πρόθυμοι να βάλουν τέλος στο αήττητο σερί της Γιουβέντους κάνοντας μια καλή εμφάνιση μπροστά στους οπαδούς τους.

"Θα είμαστε αντιμέτωποι με μια ομάδα που θα θελήσει να θέσει τέρμα στην αήττητο σερί μας. Θα πρέπει να δείξουμε την επιθυμία να πάρουμε το παιχνίδι. Αυτό είναι το πνεύμα μας και ο τρόπος που παίζουμε. Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε, δεν μπορούμε ποτέ να παίξουμε αμυντικά για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα και αν καταφέρουμε να σκοράρουμε τρία ή τέσσερα γκολ, θα είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε. "

Ο 48χρονος κατέληξε εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις επιθετικές επιλογές που έχει στη διάθεσή του και επιφυλάσσει ένα ειδικό έπαινο για τα δύο γκολ του ήρωα του Σαββάτου Fabio Quagliarella.

"Η δική μας ομάδα κέρδισε το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν και έχουμε επιθετικούς που οι ίδιοι δείχνουν να είναι κορυφαίοι παίκτες. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά του Φάμπιο. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: