JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Γιουβέντους-Μονακό 1-0, Δύσκολη νίκη και μικρό προβάδισμα.

Η Μονακό στάθηκε πολύ καλά στο Juventus Stadium και δυσκόλεψε αρκετά τη Γιουβέντους, ωστόσο η Γιούβε κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Αρτούρο Βιντάλ στο 57' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Έτσι πήρε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στους τέσσερις του Champions League.


Η Γιουβέντους πήρε το μάθημα από το πάθημα της Αρσεναλ και -όπως είχε πει μία μέρα νωρίτερα ο Αλέγκρι- έκανε το πιο σημαντικό, που ήταν να μην δεχθεί γκολ από την Μονακό. Οι Μπιανκονέρι βρέθηκαν προ εκπλήξεως στο πρώτο μέρος από τους δραστήριους Μονεγάσκους αλλά στο τέλος έκαναν το καθήκον τους και πήραν νίκη 1-0 χάρη σε πέναλτι του Βιντάλ το οποίο ήρθε από ανατροπή του Μοράτα από τον Καρβάλιο οριακά εντός-εκτός περιοχής. Η Μεγάλη Κυρία παρά τα λάθη στο δεύτερο μέρος κράτησε το προβάδισμα και επιβεβαίωσε στο 'πρώτο μέρος' του νοκ-άουτ τον τίτλο του φαβορί.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές καλές φάσης και για της δυο ομάδες, αλλά καμιά από της Γιούβε και Μονακό δεν κατάφερε να σκοράρει, καλό σουτ του Τέβες στο 7' το οποίο έπεσε και μπλόκαρε ο Σούμπασιτς. Στο 10' μετά την εξαιρετική προσπάθεια του Αντονι Μαρσιάλ από αριστερά, ο Φερέιρα-Καράσκο έκανε το πλασέ από το πέναλτι όντας αμαρκάριστος αλλά ο Μπουφόν μπλόκαρε. Στο επόμενο λεπτό ο Μαρσιάλ βγήκε ξανά από αριστερά και έκανε το σουτ, με τον Μπουφόν να αντιδρά πάλι σωστά. Η Μονακό είχε ακόμα δυο καλές στιγμές με τον Μουτίνιο στο 15' και τον Κουρζάβα στο 18'. Στο 27' ο Τέβες έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά τη σέντρα του Μαρκίζιο η μπάλα πέρασε απ' όλους αλλά ο Αργεντινός σούταρε ακριβώς πάνω στον Σούμπασιτς. Οι Μπιανκονέρι είχαν καθαρά την κατοχή της μπάλας (65%-35%) και απείλησαν με τον Βιντάλ στο 30' και με τον Μαρκίζιο στο 31'. Η Γιουβέντους θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με γκολ αν ο Βιντάλ σημάδευε σωστά στο 45' στη μεγάλη ευκαιρία που είχε ο Χιλιανός ο οποίος ύστερα από την εκπληκτική πάσα του Τέβες πήρε τη μπάλα μπροστά του αλλά στο τετ α τετ θέλησε να σημαδέψει το παραθυράκι και αστόχησε. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με φάσεις και για τις δυο ομάδες, η Μονακό είχε την πρώτη καλή στιγμή, με τον Σούμπασιτς να δίνει με τα χέρια στον Μαρσιάλ, εκείνος να βγάζει τον Σίλβα -μόλις είχε μπει αλλαγή στη θέση του Ντιράρ- ο οποίος έκανε το σουτ με το αριστερό αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε. Ενα λεπτό μετά έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα, με τον Ρικάρντο Καρβάλιο να σπρώχνει οριακά πάνω στην γραμμή της περιοχής τον Μοράτα και την Γιουβέντους να κερδίζει πέναλτι. Στο 57' ο Βιντάλ πήρε την εκτέλεση και έγραψε το 1-0 με το 9ο γκολ του στο Champions League. 

και στο 56' μια μαγική πάσα του Πίρλο πίσω από το κέντρο βρήκε τον Μοράτα που ανατράπηκε από τον Καρβάλιο μέσα στην μεγάλη περιοχή, πέναλτι για τη Γιούβε το οποίο εκτέλεσε ο Βιντάλ στο 57' ανοίγοντας το σκορ. Η Μονακό απείλησε στο 63' με σουτ του Κοντογκμπιά το οποίος ο Μπουφόν αναγκάστηκε να αποκρούσει με το ένα χέρι σε κόρνερ. Στο 67' ο Μοράτα σούταρε άουτ και στο 72' ο  Μπερμπάτοφ που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι, έφτασε κοντά στο γκολ με την κεφαλιά να περνάει άουτ ύστερα από κόρνερ. Αυτό έκανε τον Αλέγκρι να καταλάβει πόσο εύκολα μπορεί να γίνει η ζημιά και έτσι έβγαλε τον Πίρλο, έβαλε τον Μπαρτσάλι και προσπάθησε να σβήσει το ματς γυρίζοντας από 4-3-1-2 σε 3-5-2. Και τα κατάφερε, αφού παρά τα πολλά πουλήματα της μπάλας έξω από την περιοχής της, η Γιουβέντους κράτησε το 1-0 που της δίνει καθαρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.


JUVENTUS-MONACO 1-0

Γκολ: Vidal (πεν) 57'

JUVENTUS

Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Vidal, Pirlo (29' st Barzagli), Marchisio; Pereyra (42' st Pereyra); Tevez, Morata (37' st Matri).

A disposizione: Storari, Padoin, Pepe, Llorente, Matri

Allenatore: Allegri

MONACO

Subasic; Raggi (26' st Berbatov), Ricardo Carvalho, Abdennour, Kurzawa; Moutinho, Fabinho, Kondogbia; Dirar (6' st Bernardo Silva), Carrasco; Martial (42' st. Matheus Carvalho)

A disposizione: Stekelenburg, Wallace, Elderson, Valere Germain

Allenatore: Jardim

ARBITRO: Královec (CZE)
ASSISTENTI:  Slyško (SVK), Wilczek (CZE)
QUARTO UFFICIALE: Mokrusch (CZE)
ARBITRI D'AREA: Příhoda (CZE), Paták (CZE)
AMMONITI: 10' st Ricardo Carvalho

Εισητήρια : 40.801

Εισπράξεις : € 3.017.692, ρεκόρ εισπράξεων.  Το προηγούμενο ήταν € 2.745.437 στο ματς Juventus-Borussia Dortmund

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρομερα αγχωτικη νικη. Σπουδαιο το 1 0 σε τελικη αναλυση. Η ομαδα πρεπει να δειξει πολυ καλυτερο προσωπο στο Μοντε Καρλο. Φανερη η ελλειψη του Pogba. Δεν πρεπει να πωληθει με τιποτα. Καλα εκανε και το γυρισε σε 3 5 2 ο Αλεγκρι μετα το γκολ. Κακα τα ψεματα η ομαδα εχει αναγκη απο πρωτοκλασατους παιχτες και κυριως απο εξτρεμ της προκοπης. Πρεπει να μπει το χερι στη τσεπη για να ερθουν υψηλου επιπεδου παιχτες.

Unknown είπε...

με τον φυλο σημφονο απολητα θα σταθο σε ενα κανανε 22 λαθη τοχι αυτο η γιουβεντους πηστεβο στην προκρηση

Juve-ntinos.!!! είπε...

Δύσκολη αλλά σπουδαία νίκη, πλέον έχουμε το προβάδισμα για την πρόκριση, πιστεύω πως θα κερδίσουμε και στο πριγκιπάτο, αυτό που πρέπει να κάνουμε σίγουρα την άλλη εβδομάδα είναι να σκοράρουμε πρώτοι, θα τους κόψουμε τα πόδια έτσι και θα αγχωθούν.

Ο Αλέγκρι δείχνει πως μπορεί να διαβάσει καλύτερα τα ματς από τον Κόντε και το απέδειξε και απόψε αλλάζοντας το σύστημα για να κρατήσει το αποτέλεσμα που ήθελε, και τα κατάφερε, η ομάδα δεν δέχτηκε γκολ. Τώρα πάμε με άλλο αέρα στη Γαλλία.