JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Η Γιούβε πάει στο Μόντε Κάρλο με οδηγό τη σεζόν 97/98.


Την Τετάρτη το βράδυ θα έχουμε επιτέλους τη στιγμή της αλήθειας: η Γιούβε και η Μονακό θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους. Μόνο μια από τις δυο ομάδες θα χαμογελάει μετά το τέλος του αγώνα. Η Μονακό υποδέχεται τη Γιουβέντους στο δεύτερο σκέλος του προημιτελικού του UEFA Champions League και χρειάζεται να ανατρέψει την ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στο οποίο ο Arturo Vidal σκόραρε το μοναδικό γκολ από το σημείο του πέναλτι και έδωσε το προβάδισμα στη Γιουβέντους.

Η Μονακό μπορεί να έχει μια θετική παράδοση απέναντι στις Ιταλικές ομάδες καθώς είναι αήττητη εντός έδρας έναντι των ιταλών στο Stade Louis II, η Γιουβέντους πάντως την προηγούμενη φορά που βρήκε στο δρόμο της τη Μονακό, μπορεί να γνώρισε την ήττα με 3-2 στην έδρα των Μονεγάσκων, αλλά χάρις στο 4-1 του πρώτου αγώνα στο Dele Alpi πήρε την πρόκριςη στον τελικό του θεςμού. Η Μεγάλη Κυρία θα ταξιδέψει με αισιοδοξία στο Μόντε Κάρλο μετά και από την ηχηρή επιτυχία με 3-0 επι της Μπορούσια Ντόρτμουντ στον προηγούμενο γύρο.

Προηγούμενες συναντήσεις των δυο ομάδων:
Η Γιουβέντους, την προηγούμενη φορά που βρήκε στο δρόμο της τη Μονακό, επικράτησε 6-4 στο σύνολο (νίκη 4-1 εντός, ήττα 3-2 εκτός) όταν οι ομάδες συναντήθηκαν τη σεζόν 1997-1998 για τα ημιτελικά του UEFA Champions League.

Στο πρώτο παιχνίδι η Γιουβέντους του Marcello Loppi κέρδισε με 4-1 στο Stadio Delle Alpi, όπου ο Alessandro Del Piero πέτυχε χατ-τρικ και ο Zinedine Zidane.


Η Μονακό του Jean Tigana κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2, στο Stade Louis II αλλά δεν της έφτανε η νίκη αυτή και έμεινε έξω, 
σκόρερ των Μονεγάσκων ήταν οι Tierry Henry (ο οποίος εντάχθηκε στη Γιουβέντους για οκτώ μήνες το επόμενο έτος), Philippe Léonard, Robert Spehar, για τη Γιουβέντους τα γκολ πέτυχαν οι Nicola Amoruso και Alessandro Del Piero.


• Οι ενδεκάδες στο Stade Louis II στις 15 Απριλίου του 1998 ήταν:

Monaco: Barthez, Diawara, Djetou, Christanval, Léonard (Sagnol 65), Martin, Benarbia, Collins, Ikpeba (Spehar 69), Trezeguet, Henry.
Juventus: Peruzzi, Torricelli, Birindelli, Iuliano, Dimas, Conte, Tacchinardi, Zidane (Pecchia 59), Pessotto, Del Piero, Inzaghi (Amoruso 5; Davids 71).


Δεν υπάρχουν σχόλια: