JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Νέντβεντ: "Δεν υποτιμούμε τη Μονακό"


Ο Πάβελ Νέντβεντ μίλησε για όλα, για την προσεχείς αντίπαλο της Γιούβε στο Champions League, για ποιες ομάδες δεν ήθελε για αντιπάλους και για τους Πογκμπά, Μοράτα.

Για την Μονακό είπε: "Στο Champions League θα μπορούσαμε να έχουμε κληρωθεί με πιο δυνατό αντίπαλο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν υποτιμούμε τη Μονακό. Είδα και τα δυο παιχνίδια με την Άρσεναλ και έμεινα εντυπωσιασμένος. Μου φάνηκε πως η Μονακό είναι πιο επικίνδυνη όταν παίζει εκτός έδρας παρά εντός. Δεν μπορούμε να βασιστούμε στο ένα μόνο παιχνίδι".

Μίλησε και για τους αντιπάλους που δεν ήθελε με τίποτα στο δρόμο της Γιούβε στο Champions League: "Δεν θέλαμε με τίποτα να αντιμετωπίσουμε αυτή τη στιγμή Μπάγερν ή Μπαρτσελόνα. Όσο πιο μακρυά στο θεσμό τις βρούμε τόσο καλύτερα. Είναι οι δυο καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και τα φαβορί για τον τίτλο. Παίζουν εκπληκτικό ποδόσφαιρο και έχουν καλά αποτελέσματα. Η Ρεάλ δεν είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι αλλά ακόμα εμπνέει σεβασμό. Πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν βέβαια σε ένα μήνα".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο νεαρό Γάλλο Πολ Πογκμπά: "Ο Πογκμπά είναι πολύ καλός παίκτης, λογικό να τον θέλουν κι άλλες μεγάλες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, αλλά έχει συμβόλαιο με εμάς. Όσο για τον τραυματισμό του, σίγουρα είναι παίκτης μεγάλης ποιότητας, αλλά εμείς δεν πρέπει να κλαίμε γιατί θα χύσουμε την καρδάρα με το γάλα. Έχουμε δυνατό ρόστερ και θα αναπληρώσουμε το κενό του".

Τέλος μίλησε και για τον Άλβαρο Μοράτα και την κλήση του στην εθνική: "Ο Μοράτα είναι καλός παίκτης, είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του και χαίρομαι που τον κάλεσαν στην εθνική Ισπανίας. Μπορεί να γίνει πρωταθλητής και είναι πολύ καλός χαρακτήρας".


Δεν υπάρχουν σχόλια: