JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Γιουβέντους-Φιορεντίνα 3-2, αναβλήθηκε η στέψη αλλά είναι πολύ κοντά πλέον.

Η Γιούβε κέρδισε, η Γιούβε απέχει 1 μολίς βαθμό από το 33ο Σκουντέτο της, μπορεί να αναβλήθηκε η στέψη σήμερα αλλά θα γίνει πολύ σύντομα.


Η Γιουβέντους αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33' από το πέναλτι του Ροντρίγκες, κατάφερε να ισοφαρίσει τρία λεπτά μετά στο 36' με κεφαλιά του Φερνάντο Γιορέντε, μετά ανέλαβε δράση ο Κάρλος Τέβεζ που στο 45' έδωσε το προβάδισμα στη Γιούβε στέλνοντας την στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2-1, και ολοκλήρωσε στο 70' την ανατροπή πετυχαίνοντας το δεύτερο του γκολ στο ματς και 20ο στη φετινή Σεριε Α. Η Φιορεντίνα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 90' με ωραία εκτέλεση φάουλ του Ίλιτσιτς χωρίς ωστόσο να πάρει κάτι η ομάδα του.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ευχήθηκε να πανηγυρίσει από το βράδυ της Τετάρτης το scudetto αλλά αυτό δεν ήταν στο χέρι του... Η Γιουβέντους ήθελε νίκη επί της Φιορεντίνα και γκέλα της Λάτσιο κόντρα στην Πάρμα, σενάριο που «εγκαταλείφθηκε» από νωρίς αφού οι Λατσιάλι έκαναν το καθήκον τους. Αυτό έκανε και ο Κάρλος Τέβεζ, ο οποίος πέτυχε άλλα δύο γκολ και έφτασε στα 20 στο πρωτάθλημα (28 συνολικά στη σεζόν), οδηγώντας στη νίκη (3-2) τους Μπιανκονέρι, που θέλουν... ένα βαθμό στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν για να πανηγυρίσουν τον τέταρτο σερί τίτλο!

Το ματς άρχισε με τις δύο ομάδες να μη δείχνουν διάθεση να δώσουν γρήγορο ρυθμό, με την πρώτη φάση να έρχεται στο 19' και να είναι για τη Γιουβέντους. Ο Γιορέντε πήρε την μπάλα με πλάτη στην εστία και γύρισε ωραία αλλά δεν σούταρε όπως θα ήθελε, με τον Νέτο να μπλοκάρει. Ο Ισπανός ζήτησε πέναλτι για τράβηγμα του Ροντρίγκες αλλά αυτή που πήγε στην άσπρη βούλα ήταν η Φιορεντίνα στο 33', μετά το μαρκάρισμα του Πίρλο στον Χοακίν.

Ο Ροντρίγκες ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-1 αλλά αυτό δεν έμεινε για πολύ... Στο 36' ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ, που δεν φάνηκε να υπάρχει, του Νέτο στον Στουράρο πλάγια εκτός περιοχής, ο Πίρλο γέμισε και ο Γιορέντε με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1). Οι Μπιανκονέρι «απείλησαν» να ανατρέψουν πλήρως την κατάσταση αμέσως μετά, στο 38', αλλά ο Νέτο απέκρουσε την κεφαλιά του Εβρά μετά το κόρνερ του Πίρλο και στο 45' τελικά έγινε το 2-1 για τους Τορινέζους με τον Τέβεζ, ο οποίος... κρέμασε τον Νέτο με κεφαλιά μετά την μπαλιά του Εβρά.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι άφησαν την μπάλα στη Φιορεντίνα και έδειχναν να έχουν ως στόχο να κουραστούν όσο το δυνατόν λιγότερο, με τον Αλέγκρι να αρχίζει από νωρίς τις αλλαγές (στο 55' ο Βιντάλ αντί του Πίρλο). Η Γιουβέντους, είναι η αλήθεια, δεν επέτρεψε στη Φιορεντίνα να γίνει απειλητική αλλά στο 66' η ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα βρήκε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει αφού ο Χοακίν κέρδισε και δεύτερο πέναλτι (από τον Κιελίνι αυτή τη φορά)! Την εκτέλεση ανέλαβε ξανά ο Ροντρίγκες αλλά αυτή τη φορά έστειλε την μπάλα... άουτ, για να τελειώσει το ματς λίγα λεπτά μετά: Στο 70' ο Μαρκίσιο έβγαλε την μπαλιά για τον Τέβεζ, αυτός μπήκε στην περιοχή από πλάγια και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το δεύτερο του γκολ για το 3-1!

Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι έριξαν εντελώς τον ρυθμό, οι φιλοξενούμενοι επίσης έδειχναν να έχουν αποδεχθεί την μοίρα τους και στο 90' ο Ιλιτσιτς είπε να εντυπωσιάσει, μειώνοντας στο τελικό 3-2 με ωραία εκτέλεση φάουλ!


JUVENTUS-FIORENTINA 3-2

RETI: Rodriguez rig. 33', Llorente 36', Tevez 45'+1, Tevez 70', Ilicic 90'

JUVENTUS

Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Evra; Sturaro (32' st Padoin), Pirlo (10' st Vidal), Marchisio; Pereyra (26' st Ogbonna); Tevez, Llorente

A disposizione: Storari, Audero, De Ceglie, Marrone, Pepe, Matri, Morata, Coman.

Allenatore: Allegri

FIORENTINA

Neto; Savic, G. Rodriguez, Basanta; Joaquin, Aquilani, Badelj, Mati Fernandez (31' st Borja Valero), Alonso; Salah (36' st Ilicic), M. Gomez (27' st Gilardino).

A disposizione: Tatarusanu, Richards, Tomovic, Rosi, Pasqual, Pizarro, Kurtic, Vargas, Diamanti

Allenatore: Montella

ARBITRO: Banti

ASSISTENTI: Giallatini, Passeri

QUARTO UFFICIALE: Marrazzo

ARBITRI D'AREA: Orsato, Doveri

AMMONITI: 35' pt Neto, Rodriguez 38' pt, 4' st Evra, 31' st Aquilani

Δεν υπάρχουν σχόλια: