JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Πάρμα-Γιουβέντους 1-0, απογοητευτική ήττα


Η Γιουβέντους εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο Ένιο Ταρντίνι και γνώρισε μια ήττα που δεν περίμενε κανείς, η Πάρμα τον πολλών προβλημάτων που έχει ήδη αποχαιρετίσει την κατηγορία δεν είχε τίποτα να χάσει, κοίταξε στα μάτια τη Γιουβέντους και με γκολ του Χοσέ Μάουρι στο 60' πήρε τη νίκη, αυτή είναι η δεύτερη ήττα της Γιουβέντους στη σεζόν μετά αυτή στη Γένοβα. 

Λίγες μέρες μετά το εκπληκτικό 0-3 στην Φλωρεντία και την πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia, οι Μπιανκονέρι υπέστησαν μία ήττα-έκπληξη από την Πάρμα των χιλίων προβλημάτων, που όμως δεν τους κόστισε απολύτως τίποτα. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε πολλές αλλαγές ενόψει Champions League και οι Κροτσιάτι βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν συγκινητικό αποτέλεσμα, δεύτερη σερί νίκη και να μείνουν για πρώτη φορά φέτος αήττητοι για τρεις σερί αγώνες.

Η Πάρμα ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα, όμως όσο η ώρα περνούσε η Γιουβέντους γινόταν το αφεντικό, ο Μιράντε χρειάστηκε να κάνει επέμβαση στο σουτ του Ρομπέρτο Περέιρα, ενώ ο Μπελφοντίλ έφυγε επικίνδυνα στην κόντρα για τους γηπεδούχους και το τελείωμά του έφυγε μόλις έξω από το παραθυράκι. Ο Μιράντε φάνηκε ξανά με εκπληκτική απόκρουση με τα πόδια με κεφαλιά του Βιδάλ μετά το φάουλ του Μαρκίζιο και στη συνέχεια είπε ‘όχι’ στο σουτ του Κομάν.

Η ομάδα του Ντοναντόνι ξεκίνησε καλά και το δεύτερο μέρος και πήρε το προβάδισμα στο 61’ όταν ο Μπελφοντίλ βγήκε στα δεξιά και γύρισε για τον Χοσέ Μάουρι ο οποίος τίναξε την οροφή των δικτύων (1-0). Οι Κροτσιάτι δεν κάθισαν πίσω για να προστατεύσουν το υπέρ τους σκορ -παρότι κάποιοι παίκτες υπέστησαν κράμπες- και προσπάθησαν για δεύτερο γκολ. Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να ποτέ να δημιουργήσει ευκαιρία, δεν ισοφάρισε ποτέ και γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στη φετινή Serie A ύστερα από αυτήν από την Τζένοα στις 29 Οκτωβρίου.


Parma-Juventus 1-0

RETI:  Mauri 60'

PARMA
Mirante; Santacroce (35' st Cassani), Mendes, Feddal; Varela, J. Mauri (37' st Lila), Jorquera, Nocerino, Gobbi; Belfodil (41' st Prestia); Ghezzal
A disposizione: Bajza, Iacobucci, Elric, Costa, Lodi, Mariga, Palladino, Coda.
Allenatore: Donadoni

JUVENTUS
Storari; Lichtsteiner, Ogbonna, Chiellini, Padoin; Vidal, Marchisio, Sturaro (22' st Sturaro); Pereyra (18' st Morata); Coman (35' st Vitale), Llorente
A disposizione: Rubinho, Audero, Bonucci, Marrone, De Ceglie, Evra, Matri.
Allenatore: Allegri

ARBITRO: Gervasoni
ASSISTENTI: Galloni, Longo
QUARTO UFFICIALE: Gava
ARBITRI D'AREA: Orsato, Nasca

AMMONITI: 45' pt Marchisio, 6' st Chiellini, 7' st Mendes, 32' st Jorquera, 43' st Ogbonna, 44' st Gobbi

Δεν υπάρχουν σχόλια: