JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Και οι Τζέκο, Γιόβετιτς στη λίστα της Γιούβε για το καλοκαίρι.


Ο Beppe Marotta κινείται για να πάρει πληροφορίες για δυο παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι που όπως φαίνεται δεν υποκογίζει για του χρόνου η αγγλική ομάδα, τα ονόματα των Έντιν Τζέκο  και Στέβαν Γιόβετιτς είναι ψηλά στη λίστα της Γιούβε.

Για αυτούς τους δυο επιθετικούς που ενδιαφέρουν τη Γιουβέντους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού είναι έτοιμος ο Μαρότα να ρωτήσει. Ο Βόσνιος, Έντιν Τζέκο που δεν έχει θέση βασικού στη Μάντσεστερ Σίτι, αρέσει πολύ στους Ιταλούς, οι οποίοι είναι πιθανόν να προχωρήσουν σε αλλαγές στη γραμμή κρούσης.

Όσο για τον Μαυροβούνιο, Στέφαν Γιόβετιτς, που ακούςτηκε έντονα πως υπήρξε στόχος για κάποιο χρονικό διάστημα, της Ίντερ, και έχει ήδη λάβει το πράσινο φως από τους Βιόλα να επιστρέψει στην Ιταλία για την επίθεση της Inter. Ο Γιόβετιτς θα είναι, ωστόσο, μια ιστορική νίκη, να το πω έτσι, του Marotta αν τελικά καταφέρει να τον φέρει στο Τορίνο κόντρα σε όλους. Στη Γιουβέντους, πιστεύουν πως ο Γιόβετιτς μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα διότι μπορεί να παίξει είτε ως μεσοεπιθετικός είτε ως δεύτερος επιθετικός.

Ο Φερνάντο Γιορέντε είναι ο Νο1 υποψήφιος να αποχωρήσει από το Τορίνο και οι «μπιανκονέρι» θέλουν να τον αντικαταστήσουν με έναν στράικερ από το πρώτο ράφι. 

Η Σίτι πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραχωρεί ή όχι τους παίκτες, αλλά με μια ικανοποιητική πρόταση δύσκολα θα αρνηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: