JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Η Μυθική τετράδα του Champions League.

Για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια, οι ημιτελικοί του Champions League διαμορφώνονται κατά... παραγγελία για την UEFA και φυσικά το φίλαθλο κοινό, με τέσσερις παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να κοντράρονται για μια θέση στον τελικό.


Μέχρι τη λήξη των δύο ημιτελικών του Champions League μεταξύ Ρεάλ – Ατλέτικο και Μονακό – Γιουβέντους, σε 26 προηγούμενες περιπτώσεις νοκ-άουτ αγώνων στην Ιστορία του θεσμού, η πρόκριση στην επόμενη φάση κρίθηκε χάρη σε εκτός έδρας γκολ. Κάτι τέτοιο αυτή τη φορά δεν επιβεβαιώθηκε, αφού η Ρεάλ νίκησε στο τέλος την Ατλέτικο με 1-0 και την απέκλεισε σε συνδυασμό με το 0-0 του «Βιθέντε Καλντερόν». Την ίδια ώρα, η Γιουβέντους έπαιρνε 0-0 στο πριγκιπάτο κόντρα στη Μονακό και με το 1-0 του Τορίνο εξασφάλιζε την παρουσία της στην τετράδα.


Μετά τα δύο χθεσινοβραδινά (22/4) αποτελέσματα, προκύπτει μια πραγματικά μυθική τετράδα στους ημιτελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους θα διεκδικήσουν σε επικούς διπλούς αγώνες την παρουσία τους στον τελικό του Βερολίνου. Ασχέτως του πως θα ματσαριστούν οι τέσσερις ομάδες στους «4», οι κόντρες αυτών των ομάδων θα είναι πραγματικά βγαλμένες από τα... θερινά όνειρα των υπευθύνων της UEFA και φυσικά του ποδοσφαιρικού κοινού σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το εντυπωσιακό στοιχείο που προκύπτει δε, είναι ότι για πρώτη φορά μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια και τη σεζόν 2002-03 και τα τότε ζευγάρια Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ – Μίλαν, στους ημιτελικούς του Champions League θα κοντραριστούν ξανά τέσσερις κλασικές υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου! Από το 2003 και έκτοτε, πάντα υπήρχε κάποια έκπληξη να πλαισιώνει τα μεγαθήρια της τετράδας. Και αν όχι έκπληξη, σίγουρα μια ομάδα χωρίς την ιστορία, τη φανέλα και τη δυναμική των υπολοίπων. Ομάδες όπως η Λα Κορούνια, η Μονακό, η Σάλκε, η Αϊντχόφεν, η Λιόν, η Ντόρτμουντ, η Βιγιαρεάλ ή τα τελευταία χρόνια η Τσέλσι. Ομάδες εξαιρετικές μεν, σε κάποιες περιπτώσεις ιστορικές και με επιτυχίες κατά το παρελθόν, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να μπουν στην κατηγορία των κλασικών ευρωπαϊκών δυνάμεων.

Θυμηθείτε τα τελευταία 11 ζευγάρια των ημιτελικών του Champions League:

2013-14
Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης
Τσέλσι – Ατλέτικο

2012-13
Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ
Μπαρτσελόνα – Μπάγερν

2011-12
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν
Μπαρτσελόνα – Τσέλσι

2010-11
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης
Μάντσεστερ Γιουν. – Σάλκε

2009-10
Λιόν – Μπάγερν
Μπαρτσελόνα – Ίντερ

2008-09
Τσέλσι – Μπαρτσελόνα
Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουν.

2007-08

Μάντσεστερ Γιουν. – Μπαρτσελόνα
Τσέλσι – Λίβερπουλ

2006-07
Μίλαν – Μάντσεστερ Γιουν.
Λίβερπουλ – Τσέλσι

2005-06

Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα
Βιγιαρεάλ – Άρσεναλ

2004-05
Αϊντχόφεν – Μίλαν
Λίβερπουλ – Τσέλσι

2003-04

Τσέλσι – Μονακό
Ντεπορτίβο – Πόρτο

Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: