JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Στη μια το μεσημέρι η κλήρωση του Champions League.

Στη μία το μεσημέρι (Παρασκευή, 24/04) διεξάγεται στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση των ημιτελικών του Champions League και εν συνεχεία αυτή του Europa League.

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους είναι οι τέσσερις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, ενώ στην 4άδα του Europa League είναι οι Νάπολι, Φιορεντίνα, Σεβίλλη και Ντνίπρο.

Συνολικά λοιπόν στα ημιτελικά των δύο διοργανώσεων είναι 3 ισπανικές ομάδες, 3 ιταλικές, μία γερμανική και μία ουκρανική. Δηλαδή εκπροσώπους έχουν μόνο 4 χώρες!

Στοιχεία Champions League

*Η Γιουβέντους είναι στους "4" για 10η φορά στην ιστορία της, η Μπάγερν για 17η, η Μπαρτσελόνα για 20ή και η Ρεάλ για 26η (ρεκόρ).

*Στα ημιτελικά μετά από 12 χρόνια η "γηραιά κυρία". Την τελευταία φορά είχε φτάσει στον τελικό το 2003 και είχε χάσει στο Μάντσεστερ από τη Μίλαν στην διαδικασία των πέναλτι.

*Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Μπάγερν είναι στα ημιτελικά για 4η συνεχόμενη χρονιά και η Ρεάλ για 2η φορά στην ιστορία της είναι για 5η σερί χρονιά στα ημιτελικά. Η πρώτη βέβαια ήταν όταν είχε πάρει τα 5 σερί τρόπαια (1956-60), ενώ... για την ιστορία, τις περισσότερες σερί παρουσίες στους "4" τις έχει η Μπαρτσελόνα με 6, από το 2008 μέχρι το 2013!

*Τα πρώτα ματς στις 5/6 Μαΐου και οι ρεβάνς στις 12/13 Μαΐου, ενώ ο τελικός διεξάγεται στο "Ολίμπιασταντιον" του Βερολίνου στις 6 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: