JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Μαρκίσιο: "Η Νίκη στην Τεργέστη που μας χάρισε το Σκουντέτο το 2012"


Ο Κλαούντιο Μαρκίσιο μίλησε στο Juventus Channel για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: "Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν έχοντας πετύχει τον πρώτο στόχο της σεζόν, είμαστε στον τελικό του Tim Cup, είναι για μας ένα σημαντικό μήνυμα, αυτό σημαίνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Το καθήκον μας είναι να κερδίσουμε και να φτάσουμε μέχρι το τέλος σε όλες τις διοργανώσεις. "

"Το μυστικό είναι να συνεχίσουμε να είμαστε πεινασμένοι. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα για τρία σερί χρόνια, αλλά συνεχίζουμε να τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο. "

Ο Principino απάντησε και σε ερωτήσεις οπαδών της ομάδας: για παράδειγμα, υπάρχουν και εκείνοι που αναζητούν την έννοια του αριθμού της φανέλας με το  8: "Στην καριέρα μου έχω παίξει με το 15 και στη συνέχεια με το 19, που είναι δύο σημαντικές ημερομηνίες για μένα και την οικογένειά μου. Στη συνέχεια, όταν έφυγε ο Pessotto, απελευθερώθηκε το 8, που συνήθως βρίσκεται στους ώμους των μεγάλων παικτών και στη συνέχεια το πήρα εγώ. "

Ο Marchisio είναι ένα πραγματικό σύμβολο της Γιουβέντους, είδωλο των οπαδών, με τους οποίους έχει μια ιδιαίτερη σχέση όπως αποδεικνύεται και από το tweet: 

"Δεν είναι πάντα δυνατόν να είμαστε κοντά στους φιλάθλους από ό, τι θα θέλατε, αλλά προσπαθώ να είμαι διαθέσιμος. Δίνουμε τα πάντα γι 'αυτούς, επειδή είναι υποστηρικτές μας που μας δίνουν τη δύναμη να φέρουμε στο σπίτι νέες νίκες." προσθέτει.

Επιστρέφοντας στις ερωτήσεις, ο Claudio δεν έχει καμία αμφιβολία στην εύρεση του καλύτερου αγώνα της καριέρας του: "Η νίκη της Τεργέστης, που μας έδωσε την βεβαιότητα του πρωταθλήματος του 2012. Ήταν ένα συναρπαστικό συναίσθημα, καθώς ήταν μεγάλη νίκη για να φτιάξει το κέφι για 90 'λεπτά εκείνη τη νύχτα. Επίσης η νική της τελευταίας στιγμής στο Derby με τη Ρομά, αλλά και οι μεγάλες βραδιές στο Ντόρτμουντ και την Τρίτη στη Φλωρεντία. Δείξαμε ότι η ομάδα είναι πιο σημαντική από το άτομο, παίζοντας ένα μεγάλο παιχνίδι."

Όμως, επιστρέφοντας με τα θέματα αρχίσετε να μιλάτε, η τελική κατέκτησε το Κύπελλο Tim είναι μόνο το πρώτο γκολ. 

"Πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά, η Λάτσιο, είναι η αντίπαλος μας στον τελικό, είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη."


Δεν υπάρχουν σχόλια: