JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Φεράρα: "Πίρλο και Μπουφόν μπορούν να οδηγήσουν τη Γιούβε στον τελικό"


Την άποψη του ότι οι Αντρεα Πίρλο και Τζιανλουίτζι Μπουφόν μπορούν να οδηγήσουν την Γιουβέντους στον τελικό του Champions League εξέφρασε ο Τσίρο Φεράρα,  ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δυο Ιταλούς αστέρες.

Μετά από τις συνεχόμενες αποτυχίες τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, η Γιουβέντους δείχνει και πάλι έτοιμη να επιστρέψει στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ικανοί να οδηγήσουν τη Γιουβέντους μέχρι τον τελικό του Champions League είναι οι Αντρέα Πίρλο και Τζιανλουίτζι Μπουφόν, σύμφωνα με τον Τσίρο Φεράρα. 

Ο 48χρονος Ιταλός, ο οποίος έχει περάσει από τους «μπιανκονέρι» τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δύο συμπατριώτες του, τονίζοντας ότι οι δυο τους μπορούν να οδηγήσουν μακριά την ομάδα τους. Ο Τσίρο Φεράρα πιστεύει πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Μονακό και με τους Πίρλο και Μπουφόν στο ρόστερ της μπορεί να φτάσει μέχρι και τον τελικό του Βερολίνου.

«Ο Πίρλο και ο Μπουφόν μπορούν να οδηγήσουν την Γιουβέντους στον τελικό. Προσωπικά, είμαι αισιόδοξος, όμως ο δρόμος είναι μακρύς και ξεκινάει από τη ρεβάνς με τη Μονακό. Αντικειμενικά, θα είναι δύσκολο να φτάσει μέχρι το τέλος, όμως, σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, τα πάντα μπορούν να κριθούν σε μία στιγμή. Μιλάμε για δύο παίκτες φαινόμενα, οι οποίοι έχουν μοναδική εμπειρία. Έχουν γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην Ιταλία. Είναι πρωταθλητές. Γι” αυτούς η ηλικία δεν παίζει ρόλο καθώς είχαν την τύχη να μην αντιμετωπίσουν σοβαρούς τραυματισμούς και να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο για σχεδόν 20 χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: