JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Αλέγκρι: "Αυτό που μετράει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν κρύφτηκε και παραδέχτηκε πως αυτό που μετρούσε για την Γιουβέντους κόντρα στη Μονακό ήταν η πρόκριση και όχι η απόδοση!


Η Γιουβέντους είναι στα ημιτελικά και όπως τόνισε και ο Αλέγκρι, αυτός ήταν ο στόχος εξ' αρχής και τα κατάφερε! Ο τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας», δεν έκρυψε πως αυτό που ήθελε κόντρα στη Μονακό ήταν η πρόκριση και εν συνεχεία η καλή απόδοση...

«Ο στόχος ήταν να φτάσουμε στα ημιτελικά. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν αφήσαμε να μας απειλήσει ιδιαίτερα και η Μονακό. Ήταν μια καλή αμυντική απόδοση, καθώς δεν έκανε σχεδόν τίποτα η Μονακό. Αυτό που μετράει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα και όχι η απόδοση», ήταν το αρχικό σχόλιό του.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Γνωρίζαμε ότι αν σκοράραμε θα ήμασταν πιο σίγουροι, είχαμε δύο ευκαιρίες πριν το ημίχρονο όπου θα μπορούσαμε να τις έχουμε τελειώσει καλύτερα. Στη συνέχεια δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κινδυνεύσαμε και πάλι ιδιαίτερα στην άμυνα».

Κλείνοντας, ενόψει της κλήρωσης την Παρασκευή, είπε: «Στη κλήρωση βρίσκονται οι τρεις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Σίγουρα μπορώ να εγγυηθώ ότι θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι εναντίον όποιας ομάδας έρθει, σε σχέση με αυτό που κάναμε στο Μονακό».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: