JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Αλέγκρι: "Έχουμε ακόμη 6 πόντους για να πάρουμε το Σκουντέτο"


Στη Γιουβέντους αφήνουν για λίγο στην άκρη τα δυο παιχνίδια των ημιτελικών του Champions League και επικεντρώνονται στο ντέρμπι του Τορίνο, καθώς δεν έχουν πάρει μαθηματικά ακόμη το σκουντέτο: ο Massimiliano Allegri δεν πιστεύει ότι από αύριο μπορούμε να είμαστε ήδη πρωταθλητές: "Έχουμε ακόμα να πάρουμε έξι πόντους για να κερδίσουμε τον τίτλο, δεν νομίζω ότι η Ρόμα (έχασε χθες) και η Λάτσιο θα χάσουν έδαφος και για εμάς δεν θα είναι εύκολο να νικήσουμε την Τόρο. Δεν νομίζω ότι η ομάδα του Βεντούρα είναι ανώτερη από εμάς, ακόμη και αν έχει μια καλή οργάνωση παιχνιδιού και καλούς παίκτες. Και «περιπλέκεται από μια ομάδα για να παίξει εναντίον, επειδή μειώνει το ρυθμό. Το ντέρμπι είναι ένας αγώνας έξω από τα συνηθισμένα, παρά τη διαφορά στη βαθμολογία και την κατάσταση των δύο ομάδων. "

Ο Allegri υπερασπίζεται τους παίκτες του μετά τη διεθνή κριτική για τη λειτουργία της ομάδας, την Τετάρτη στο Μόντε Κάρλο: "Είναι άδικο και αδικαιολόγητο: αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε ομάδα που θέλει να παίξει ένα παιχνίδι για το αποτέλεσμα, το σημαντικό πράγμα είναι να φτάσεις στο στόχο. Πάνω απ 'όλα, από αυτή την ομάδα δεν μπορείτε να ζητήσετε περισσότερα: είναι στον τελικό στο Κύπελλο Ιταλίας, είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και επίσης είναι μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων στην Ευρώπη. Δεν αξίζει τέτοια κριτική. "

Τέλος μίλησε και για τα ημιτελικά του Champions ο Allegri: "Θα αντιμετωπίσουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης, μια ομάδα του γαλαξία, έχει έναν προπονητή που έχει κερδίσει πολλά, θα είναι μια συναρπαστική πρόκληση. Πρέπει να έχουμε τη γνώση και την πεποίθηση ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό γνωρίζοντας όμως τις δυσκολίες, αλλιώς είμαστε έξω. " 

Για το δεύτερο ημιτελικό θα μπορούσε να είναι έτοιμος ο Pogba: «Αν ήταν να δώσω μια πιθανότητα αυτή θα είναι υψηλή», λέει με αισιοδοξία ο προπονητής της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: