JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Φαλκάο για επίθεση και Όσκαρ για το κέντρο.

Η Γιουβέντους ξεκίνησε από τώρα να προετοιμάζει τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν, έτσι ο Μπέπε Μαρότα κινείται ώστε να βρει τους παίκτες που θα ενισχύσουν κι άλλο την Μεγάλη Κυρία, τα ονόματα που παίζουν έντονα είναι δυο, ο Κολομβιανός επιθετικός της Μονακό Ρανταμέλ Φαλκάο και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι Όσκαρ.


Πρώτος στόχος της Γιουβέντους για την επιθετική της γραμμή είναι ο Ρανταμέλ Φαλκάο, με τη «Μεγάλη Κυρία» να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους ανθρώπους της Μονακό για τον ποδοσφαιριστή. 
Τον επιθετικό που θα κάνει την διαφορά ψάχνει για το καλοκαίρι η Γιουβέντους. Στη «Μεγάλη Κυρία», έχουν στη κορυφή της λίστας τον Ρανταμέλ Φαλκάο και ήδη έχουν έρθει σε επαφή με την Μονακό. Οι Γάλλοι, αξιώνουν 48 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσουν τον Κολομβιανό στράικερ, με την Γιουβέντους να εμφανίζεται να έχει προτείνει στους Μονεγάσκους τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή,  οι άνθρωποι της Μονακό το σκέφτοντα χωρις να είναι απόλυτως αρνητικοί και σε αυτό το ενδεχόμενο.


Ο Βραζιλιάνος Όσκαρ αναμένεται να αποχωρήσει από την Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσίευμα, η Γιουβέντους εξετάζει πολύ ζεστά την περίπτωσή του. Ο Όσκαρ δεν αποτελεί πλέον επιλογή του Μουρίνιο που δεν τον θέλει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν και ελπίζει πως θα βρεθεί ομάδα ώστε να τον κάνει δικό της. Ενδιαφερόμενη ομάδα ήδη υπάρχει, σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, με την Γιουβέντους να εξετάζει την περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Τσέλσι.



Δεν υπάρχουν σχόλια: