JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Προϊστορία Γιουβέντους-Λάτσιο.

Γιουβέντους και Λάτσιο έχουν παίξει 141 φορές ως αντίπαλοι στη Σέριε Α: η Γιουβέντους είναι μπροστά με 73 νίκες 32 νίκες έχει η Λάτσιο και 36 ματς έληξαν ισόπαλα.


Η Γιουβέντους είναι η ομάδα κατά την οποία η Λάτσιο υπέστη τις περισσότερες ήττες (73) και δέχτηκε τα περισσότερα γκολ (252) στη Serie A. Η Λάτσιο δεν έχει κερδίσει για 20 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος τη Γιουβέντους (14 νίκες και 6 ισοπαλίες είναι ο απολογισμός από τον Δεκέμβριο του 2003). Στα τελευταία 13 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, η Λάτσιο ποτέ δεν σκόραρε περισσότερα από ένα γκολ ανά παιχνίδι, για ένα σύνολο έξι γκολ.
Το 1-1 είναι το σκορ που έχει επαναληφθεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν μεταξύ των δύο ομάδων στην κορυφαία κατηγορία (17).

Στο Τορίνο έγιναν 70 αγώνες  με τη Γιουβέντους να έχει σαφές πλεονέκτημα με 44 νίκες, 8 ήττες και 18 ισοπαλίες. Η Λάτσιο εκτός έδρας κόντρα στην Γιουβέντους έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς στα τελευταία 10 παιχνίδια, μόλις τρεις ισοπαλίες.
Σε αυτό το τμήμα των αγώνων, η Γιουβέντους έχει πετύχει συνολικά 20 γκολ, μένοντας στο 0-0 μόνο σε μια αναμέτρηση της 17 Νοεμβρίου του 2012.

Η προϊστορία των δυο προπονητών δεν είναι και πολύ μεγάλη, ο Στέφανο Πιόλι, που ήταν παίκτης της Γιουβέντους από το 1984-87, δεν έχει κερδίσει ποτέ ενάντια στη Γιουβέντους στη Serie A ως προπονητής, 3 ήττες και 4 ισοπαλίες, ο Pioli δεν έχει κερδίσει και τον Massimiliano Allegri ως προπονητής με 3  ισοπαλίες και 5 ήττες.

Ο Allegri, ωστόσο, έχει αντιμετωπίσει 12 φορές τη Λάτσιο στη Serie A, με τον απολογισμό να είναι μοιρασμένος: 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Επίσης ο Allegri έκανε το ντεμπούτο του στη Serie A ως προπονητής εναντίον της Λάτσιο, σε αγώνα Κάλιαρι-Λάτσιο που έληξε 1-4 τον Αύγουστο του 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: