JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Βιντάλ: "Σκόραρα και νιώθω υπέροχα"


Ο Αρτούρο Βιντάλ μίλησε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στη Μονακό, ενιωθέ καλά και ήθελε να εξιλεωθεί για τη χαμένη ευκαιρία στο 45', έτσι ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, ευστόχισε και χάρισε τη νίκη στη Γιούβε που της δίνει προβάδισμα για τη ρεβάνς.

"Μόλις κερδίσαμε το πέναλτι ζήτησα από τον Τέβεζ να το εκτελέσω εγώ, ένιωθα πολύ καλά, τον ευχαριστώ. Στη ομάδα δεν υπάρχει σταθερός εκτελεστής στα πέναλτι, όποιος αισθάνεται καλά και είναι σε καλή κατάσταση τα εκτελεί."

Αναφέρθηκε και στη φάση 45ου λεπτού που τον έκανε να νιώσει άσχημα που δεν κατάφερε να σκοράρει εκείνη τη στιγμή στη πολυ μεγάλη ευκαιρία του.

"Ένιωσα μεγάλη πιέση μόλις είδα τη μπάλα να φεύγει άουτ στην ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, η μπάλα γκέλαρε, για κάποιο λόγο τον τελευταίο καιρό χάνω ευκαιρίες που πριν δεν έχανα. Στην ανάπαυλα κοίταξα τη γυναίκα μου στην εξέδρα και πήρα δύναμη. Σήμερα σκόραρα και νιώθω υπέροχα."

Τέλος εξήγησε γιατί η Γιουβέντους ήταν τόσο επιφυλακτική στην αρχή του ματς. 

"Είναι φυσιολογικό να νιώθεις κάπως φοβισμένος στη αρχή του παιχνιδιού, παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που τα πήγε περίφημα κόντρα στην Άρσεναλ στην προηγούμενη φάση του θεσμού. Ανυσηχούσαμε μήπως και αφήναμε κενούς χώρους πίσω, αλλά στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: