JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Μπουφόν: "Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα"

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι ο άνθρωπος που ενώνει τις δύο τελευταίες προκρίσεις της Γιουβέντους στα ημιτελικά και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να είναι αρκετά χαρούμενος με το γεγονός αυτό!


Δώδεκα ολόκληρα χρόνια υπομονή έπρεπε να κάνει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ώσπου η Γιουβέντους να καταφέρει να βρεθεί και πάλι στις 4 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπη! Όπως είναι φυσικό ο Μπουφόν, ήταν από τους πλέον ευτυχισμένους ανθρώπους της «Μεγάλης Κυρίας» το βράδυ της Τετάρτης στο Μονακό...

Αυτό φάνηκε άλλωστε και από τις δηλώσεις του, όπου τόνισε: «Έπρεπε να περιμένουμε λίγο παραπάνω για να επιστρέψουμε σε αυτό το επίπεδο της Ευρώπης! Με δεδομένο το πόσο δύσκολα φτάσαμε μέχρι εδώ, κάνει ακόμα πιο ευχάριστη αυτή τη στιγμή».

Όμως, στη συνέχεια τόνισε πως ακόμα η «Γιούβε» δεν έχει κερδίσει τίποτα... «Δεν έχουμε κερδίσει ή πετύχει ακόμα τίποτα, απλά θέλαμε να φτάσουμε στα ημιτελικά με οποιοδήποτε κόστος. Η ευκαιρία μας περίμενε, αν και κόντρα στη Μονακό υπήρχε περισσότερη ένταση απ' ότι στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Ντόρτμουντ. Η Μονακό, ήταν πιο κοντά σε εμάς και είχαμε ένα μικρό προβάδισμα. Κάθε μικρό λάθος που κάναμε, θα μπορούσε να μας κοστίσει, αλλά τελικά είμαστε στα ημιτελικά!», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της «Μεγάλης Κυρίας».


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: