JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Με τα 3 αστέρια η νέα φανέλα της Γιούβε.

Στη νέα φανέλα της Γιούβε για την επόμενη σεζόν, θα υπάρχουν πλέον τα τρία αστέρια, το σύμβολο των 30+2 τίτλων στο πρωτάθλημα χωρίς καμία στρέβλωση σε σύγκριση με το παρελθόν.


Οι Προσδοκίες των φίλων της ομάδας επιβεβαιώθηκαν: τα τρία αστέρια θα κοσμούν τις νέες φανέλες της Γιουβέντους από την επόμενη σεζόν. Η Adidas θα φέρει επανάσταση στον τρόπο που θα ντύνεται η Γιουβέντους την επόμενη σεζόν, όταν θα αντικαταστήσει τη Nike ως χορηγός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα (που δημοσιεύθηκε από τα φόρουμ Old Lady από yourLa_Bianconera) η φανέλα την επόμενη σεζόν θα έχει λευκό χρώμα στην πλάτη (μεγάλο χώρο για τον αριθμό) και τις παραδοσιακές ασπρόμαυρες ρίγες μπροστά.
Επίσης θα έχει τυπωμένο στο εσωτερικό της το σύνθημα "Fino alla fine"-"Μέχρι το τέλος". Ωστόσο, τα τρία αστέρια για πρώτη φορά, θα εμφανιστούν στη φανέλα. Ο ίδιος ο Andrea Agnelli, δεν ήθελε να τα βάλει τόσο όταν η Γιουβέντους είχε φτάσει 30 "Sul campo"-"Μεσά στο γήπεδο" το 2012, όσο και στο τέλος της περασμένης σεζόν - που η Γιούβε είχε φτάσει τα τριάντα πρωταθλήματα για την FIGC, τριάντα δυο πραγματικά. Μια αμφιλεγόμενη χειρονομία που σημειώνονται με ένα αστείο: "Βάλτε το τρίτο εάν η Μίλαν ή η Ίντερ θα βάλει το δεύτερο." Οι Milanese φαίνεται να είναι μακριά από την κατάκτηση του εικοστού τίτλο τους, αλλά η Γιουβέντους θα βάλει το τρίτο αστέρι να αναφέρει τους 30+2 τίτλους στο πρωτάθλημα, επίσης η Adidas είναι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξει τη Γιούβε και τους οπαδούς της. 

Φέτος υπάρχει και το ενδεχόμενο να πάρει η Γιούβε το δέκατο Κύπελλο Ιταλίας στην ιστορία της και θα  μπορούσαν να θέσουν το πρόβλημα να φιλοξενήσει στη νέα φανέλα επίσης ένα πρόσθετο "αστέρι", το οποίο μέχρι σήμερα δεν υπάρχει σε καμιά φανέλα ομάδας, αλλά για το τι θα γίνει και με αυτό το θέμα το σκέφτεται στη FIGC.


Δεν υπάρχουν σχόλια: