JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Μπουφόν: "Πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας".


Ο Τζίτζι Μπουφόν μίλησε μετά τον Αλέγκρι στη συνέντευξη τύπου στο Μονακό: "Για μένα, για τους συμπαίκτες μου και την ομάδα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Αν μπορέσουμε να περάσουμε από αυτό το γύρο θα είναι η επιβεβαίωση ότι η Γιούβε ανθεί, θα γίνει γίνει ένα σημαντικό εμπορικό σήμα στην Ευρώπη. Αν ποτέ δεν υπήρχαν οποιεσδήποτε αμφιβολίες, θα ήταν η απόδειξη ότι είμαστε πίσω. Αυτό αυξάνει την ευθύνη και την υπερηφάνεια". Αυτά είναι τα λόγια του Μπουφόν στη συνέντευξη Τύπου.

"Διαμάχη για τη διαιτησία; Υπάρχει αυτό ο κάθε ένας λέει τη δική του γνώμη, αλλά όταν υπάρχουν ομιλίες για σκιές θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για αυτό που λένε. Προκαλώ οποιονδήποτε να πει ότι στο παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα κάποιος είχε τη βεβαιότητα ότι το φάουλ ήταν τεσσάρων εκατοστών έξω από την περιοχή
".

"Νομίζω ότι η Μονακό για να φέρει την ισοτιμία στο αυριανό παιχνίδι θα πρέπει να δείξει τα διαπιστευτήρια της. Εμείς δεν ερχόμαστε εδώ να θυσιαστούμε, ούτε για να δείτε πόσο καλή είναι η Μονακό. Είμαστε εδώ για να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας".

"Αυτό το τρόπαιο λείπει από τη συλλογή μου, όπως επίσης λείπει για πάρα πολύ καιρό και από τη Γιούβε."

"Εμείς οι παίκτες δώσαμε πολύ καλές απαντήσεις, μέχρι στιγμής αποδεικνύεται ότι είμαστε αξιόπιστοι. Πάντα, ωστόσο, η επιτυχία μιας ομάδας, εξαρτώνται από την εταιρεία και το τεχνικό προσωπικό, ο Allegri βρήκε αμέσως την αρμονία. Από τον Ιούλιο τα κάναμε όλα καλά για να είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας".

"Μερικές φορές έχουμε την ελπίδα τόσο στους πρωταθλητές και μερικές φορές έγινε μια εμμονή. Φέτος ξεκινήσαμε με την ευαισθητοποίηση του να κάνει μια πολύ καλή σεζόν στο Champions League. Είχαμε την λίγη "τύχη" που χρειάζεται, αλλά βοηθάει αυτούς που το αξίζουν. Είναι ακόμα νωρίς για να πετάμε στα σύννεφα, είμαστε σε προχωρημένο στάδιο, αλλά ακόμα δεν είναι αρκετό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: