JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Αλέγκρι: "Με νίκη στο Ταρντίνι κάνουμε μεγάλο βήμα για το πρωτάθλημα"


"Ένα παιχνίδι σχεδόν καθοριστικό για το πρωτάθλημα." Έτσι ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Massimiliano Allegri στην σημερινή συνέντευξη τύπου στο Vinovo. Και συνέχισε: «Κερδίζοντας στο Tardini θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για το πρωτάθλημα, γιατί μετά από επτά παιχνίδια ο στόχος θα είναι πιο κοντα. Θα είναι ένα καλό τεστ για τη συνέχεια, επειδή η Πάρμα προέρχεται από μια πολύ καλή απόδοση, έχει καλή τεχνική και αξίες είναι αρκετά καλά σωματικά. Μπορώ να συγχαρώ τον Ντοναντόνι και όλους τους συντελεστές για την αξιοπρέπεια που επέδειξαν σε μια εποχής με μεγάλες δυσκολίες για αυτούς ".

Ο Αλέγκρι μίλησε και για τη πρόκριση στη Φλωρεντία: "Ένα όμορφο και σημαντικό παιχνίδι - δήλωσε ο Allegri - παίξαμε με μεγάλη τεχνική και επιθυμία να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Ποτέ δεν είχε συμβεί στην ιστορία της Γιουβέντους, ούτε στην Ιταλία ούτε στην Ευρώπη, να είναι σε θέση να ανατρέψει μια εντός έδρας ήττα. Τα παιδιά έκαναν ότι είπαμε και τα κατάφεραν".

Ανέφερε και για την κατάσταση των τραυματιών: "Ο Carlos πηγαίνει καλά και είναι διαθέσιμος. Δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Πίρλο, ο οποίος ωστόσο θα επιστρέψει την Τρίτη με την Μονακό και ο Barzagli επίσης, δεν θα είναι εκεί αύριο, γιατί θα πρέπει να παραμείνουν σε κατάσταση ηρεμίας. Μετά από οκτώ μήνες επιχείρηση έχει παίξει πέντε παιχνίδια με μεγάλη ένταση και ήταν φυσιολογικό που ήρθε από κάποια ασθένεια, το σημαντικό πράγμα είναι να είναι καλή στη διαχείριση αυτών των καταστάσεων και να μην οδηγήσει σε τραυματισμούς. "

Μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου τα μέσα ενημέρωσης αρχίσανε να μιλάνε για πιθανό Νταμπλ ίσως και Τρέμπλ και ο Allegri προσκαλεί όλους να ηρεμήσουν: «Πρέπει να διατηρήσουμε την ισορροπία, γιατί είναι τώρα ευκολότερη και επικίνδυνη η πτώση. Βρισκόμαστε σε μια καλή φάση, αλλά πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Το Champions League είναι ένα όνειρο δύσκολο να γίνει και εμείς δεν πρέπει να σκεφτούν από τώρα την τελική νίκη, αλλά να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Την Τρίτη θα έχουμε τον πρώτο προημιτελικό απέναντι σε μια ομάδα που είναι δύσκολη, αλλά θα ασχοληθούμε με τη Μονακό την Κυριακή το πρωί. Καταλαβαίνω την αγωνία των οπαδών, αλλά με το άγχος ζείς άσχημα. Θα πρέπει να περιμένουνε για το Champions League με ενθουσιασμό και γαλήνη, γιατί σίγουρα δεν μπορεί να προετοιμαστούμε από τώρα για τον αγώνα με το τη Μονακό, καθώς παίζει εντελώς διαφορετικά η Πάρμα. Ας πάρουμε λοιπόν αύριο τους τρεις πόντους, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιο σημαντικοί ".



Δεν υπάρχουν σχόλια: