JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Στοπ τα πανηγύρια, ακολουθεί μια νέα μεγάλη μάχη.


Λίγο χρόνο για να χαρούν, έχουμε οι παίκτες της Γιουβέντους καθώς ακολουθεί μια νέα μάχη. Αυτό είπε χθες το βράδυ ο προπονητής στους παίκτες της ομάδας, και έτσι είναι στην πραγματικότητα: Καθώς η Γιούβε θα παίξει τον πιο σημαντικό αγώνα (μέχρι τον επόμενο) στο Πριγκιπάτο του Μονακό, την Τετάρτη, η Γιουβέντους θα κληθεί να πιάσει μεγάλη απόδοση για να πάρει την πρόκριση στους ημιτελικούς του Champions League - ένα στόχο που η Μεγαλή κυρία δεν θέλει να χάσει.

Η προσεχείς αντίπαλος της Γιουβέντους, χθες δεν κατάφερε να κερδίσει μέσα στο σπίτι και αρκέστηκε στο ισόπαλο 1-1, ωστόσο κρατάει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στο επόμενο Champions League και παρέμεινε η καλύτερη άμυνα στην Ligue 1. Από την άλλη πλευρά, η Γιουβέντους θα πάει στο Μόντε Κάρλο με το ηθικό στα άστρα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, όπως επανέλαβε χθες το βράδυ και ο Κάρλος Τέβεζ.

Είναι σημαντικό για τους παίκτες της Γιούβε να γεμίσουν τις μπαταρίες, πρέπει να κρατηθεί σε άριστη φυσική και πνευματική κατάσταση η ομάδα, και για να το πετύχει αυτό ο Allegri και το προσωπικό του έχουν πραγματοποιήσει  σήμερα το πρωί μια νέα προπόνηση στο Vinovo: όλο το μέρος της προπόνησης ήταν αφιερωμένο ολοκληρωτικά στον προημιτελικό του Champions League.

Το μενού περιελάμβανε πρόγραμμα ξεκούρασεις στο γυμναστήριο για όλους τους παίκτες που έπαιξαν στο χθεσινό αγώνα, ενώ η υπόλοιπη ομάδα έπαιξε στον τομέα της φύσης με αερόβιες ασκήσεις και τεχνική.

Αύριο υπάρχει ένα νέο ραντεβού στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Γιουβέντους στο Vinovo που θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη ημέρα των εργασιών με σκοπό την κατάλληλη προετοιμασία της ομάδας για το ματς του Champions League που θα γίνει την Τετάρτη το βράδυ στις 21:45.

Δεν υπάρχουν σχόλια: