JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Αλλαγή στο γκρουπ των ισχυρών του C.L. από του χρόνου.

H UEFA αλλάζει από του χρόνου τον τρόπο που επιλέγονται οι ομάδες στο πρώτο γκρούπ τον ισχυρών, ένω μέχρι τώρα τα γκρουπ διαμορφώνονταν από την ειδική βαθμολογία των ομάδων από του χρόνου, στο group των ισχυρών για την κλήρωση των ομίλων του Champions League 2015-16 θα είναι μόνο πρωταθλητές, ΄.όπως έχει ανακοινώσει επίσημα πλέον η UEFA.
Συγκεκριμένα, στους ισχυρούς είναι αυτοί που θα πάρουν το πρωτάθλημα στις 7 ισχυρές χώρες, δηλαδή σε Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Γαλλία και Ρωσία. Την 8η θέση θα πάρει ο πρωταθλητής Ευρώπης, αν φυσικά δεν έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα στην χώρα του.
Ουσιαστικά μπορούμε να προβλέψουμε ήδη τους 8 ισχυρούς και να δούμε τα σενάρια με τα οποία σε αυτούς θα είναι και ο πρωταθλητής της 8ης χώρας στην κατάταξη της UEFA.
Η Αϊντχόφεν έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ολλανδία, η οποία είναι 8η στην κατάταξη, έτσι έχει πολλές πιθανότητες να είναι στους ισχυρούς.
Στα ημιτελικά του Champions League 2014-15 είναι οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Γιουβέντους. Αν το τρόπαιο κατακτήσει η Μπάγερν ή η Γιουβέντους, τότε η Αϊντχόφεν θα είναι στους ισχυρούς, αφού σίγουρα το πρωτάθλημα Γερμανία θα πάει στο Μόναχο και αυτό της Ιταλία στο Τορίνο.
Η PSV δηλαδή στηρίζει Μπάγερν και Γιουβέντους για την κούπα, καθώς η ισπανική κατάκτηση ίσως να την αφήσει εκτός ισχυρών.
Τα σενάρια είναι απλά. Αν το Champions League κατακτήσει ισπανική ομάδα και αυτή έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, τότε η Αϊντχόφεν θα είναι στους ισχυρούς.
Αν όμως πχ πάρει το Champions League η Ρεάλ και το πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα (ή το αντίθετο), τότε και οι δύο είναι στους ισχυρούς, αφήνοντας εκτός την πρωταθλήτρια Ολλανδίας.

Οι ισχυροί


Μπαρτσελόνα (ή Ρεάλ)
Τσέλσι
Μπάγερν
Γιουβέντους
Μπενφίκα (ή Πόρτο)
Παρί Σεν-Ζερμέν (ή Λιόν)
Ζενίτ
Αϊντχόφεν (ή 2η ισπανική)

Δεν υπάρχουν σχόλια: