JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Κιελίνι: "Δεν θα είναι εύκολα με τη Μάλμε, θέλει προσοχή"




















Ο Giorgio Chiellini είναι έτοιμος να επιστρέψει, στο παιχνίδι με τη Μάλμε στο Champions League. Ο αμυντικός της Γιούβε θέλει να ξεκινήσει με το δεξί πόδι στη διοργάνωση. Η απογοήτευση για τον αποκλεισμό κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων του περασμένου έτους είναι ξεπερασμένη, αλλά η εμπειρία δείχνει ότι, στην Ευρώπη, δεν μπορεί να αφήσει τίποτα στην τύχη: "Υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα και σε ολόκληρη την πόλη και αυτό θα πρέπει να μας συνοδεύει πάντα: δεν είναι η επιθυμία για εκδίκηση, αλλά για διάκριση. Οι φυσικές συνθήκες είναι καλές, από την Παρασκευή προπονούμαι με την ομάδα και είμαι διαθέσιμος χωρίς ενοχλήσεις για να βοηθήσω. "

Η δύναμη της Γιούβε, μετά από τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, δεν είναι υπό συζήτηση. Αυτό που χρειάζεται, ωστόσο, είναι μια νέα στάση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Χρειαζόμαστε μια διαφορετική προσέγγιση, όχι τόσο σε επίπεδο τακτικής, αλλά ως προσωπικότητες και με ταπεινότητα να θέσουμε σε εφαρμογή όλα όσα θέλει ο κόουτς - συνεχίζει ο Chiellini - Έχουμε πληρώσει ακριβά τα λάθη μας και νομίζω ότι εκεί θα πρέπει να προσέξουμε. Κόντρα στη Μάλμε δεν περιμένουμε μια εύκολη νίκη, έχουμε επίγνωση των δυσκολιών. Ξέρω ότι οι περισσότεροι από τους αντιπάλους μας, που έχει παίξει σε διεθνές επίπεδο για πολλά χρόνια έχουν πλέον εμπειρία, αλλά μελετάμε κάθε ομάδα. Έχουμε βιώσει κάποιες απογοητεύσεις στα τελευταία δύο χρόνια εναντίον στις Νόρντζελαντ και Κοπεγχάγης και ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μόνο μέσα στο γήπεδο και με μεγάλη επιθυμία και προσοχή."

"Εργαζόμαστε για να μειώσουμε τα λάθη στο ελάχιστο, γιατί ακόμα κι αν κερδίσαμε τα τρία τελευταία χρόνια δεν σημαίνει ότι είμαστε τέλειοι. Στα δύο πρώτα παιχνίδια ήμασταν καλοί και είχαμε δύο εξαιρετικές εμφανίσεις, χωρίς να δεχτούμε γκολ. Θα είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με αυτή την αμυντική σταθερότητα, γιατί έχουμε τα όπλα για να ξεκλειδώσουμε τα παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αυτόν τον τρόπο και θα μπορούμε να πάρουμε μεγάλη ικανοποίηση."


Δεν υπάρχουν σχόλια: