JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Γιουβέντους-Μάλμε 2-0, Tevez is back.!!!




ΗΓιουβέντους με μεγάλο Πρωταγωνιστή τον Κάρλος Τέβεζ που πέτυχε και τα δυο γκολ στο 59' και στο 89', ξεκίνησε με το δεξί το φετινό Champions League. O Τέβες κατάφερε να ξεπεράσει την γκίνια που είχε στην Ευρώπη και έπειτα από μια πενταετία (7/4/2009) κατάφερε να βρει ξανά δίχτυα και μάλιστα δυο φορές. Φοβερή η ασίστ του Ασαμόα στο πρώτο γκολ!

H Μάλμε αντιστάθηκε σθεναρά στο πρώτο μέρος και μάλιστα κατάφερε στο πρώτο ημίωρο να κρατήσει την «Μεγάλη Κυρία», μακριά από τα καρέ της, με σχετική ευκολία. Ήταν εκείνη που στο 18’ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, αφού μετά από μια προσπάθεια του Ρόζενμπεργκ από δεξιά, αυτός γύρισε τη μπάλα στον Έρικσον στο 2ο δοκάρι, αλλά ο Μπουφόν είχε απάντηση και έβγαλε τη μπάλα σε κόρνερ. Η Γιουβέντους άρχισε ν’ ανεβάζει στροφές μετά το 34ο λεπτό, όταν κι έκανε την πρώτη καλή φάση της, με τον Γιορέντε, ενώ στο 44’ ο Λιχτστάινερ, μετά από έξοχη πάσα του Τέβεζ, έκανε κάτι ανάμεσα σε πλασέ και γύρισμα στον Ασαμόα, με την μπάλα να φεύγει έξω. 

Η Γιουβέντους άρχισε με πίεση το 2ο μέρος του αγώνα και λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο στην επανάληψη, ο Τέβες μετά από πέντε χρόνια βρήκε δίχτυα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αφού έπαιξε κάθετα το 1-2 με τον Ασαμόα, πήρε τη μπάλα και με ψύχραιμο δεξί πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 70’ ο Εβρά βρήκε τον Λιχτστάινερ μετά από σέντρα από τα αριστερά αλλά η σκαστή κεφαλιά πέρασε έξω. Τελικά στο 90ο λεπτό ο Κάρλος Τέβες με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 2-0. 



JUVENTUS-MALMOE 2-0
RETI: Tevez 59', 89'
JUVENTUS
Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner (46' st Romulo), Pogba, Marchisio, Asamoah, Evra; Tevez (46' st Giovinco), Llorente (40' st Morata)
A disposizione: Storari, Ogbonna, Padoin, Coman
Allenatore: Allegri
MALMOE
Olsen; Tinnerholm, Johansson, Halsti, Helander, Konate; Eriksson, Adu, Forsberg; Thelin (28' st Kroon), Rosenberg (8' st Mehemeti)
A disposizione: Azinovi, Cibicki, Hammar, Nazari, Rakip
Allenatore: Hareide
ARBITRO: Marciniak
ASSISTENTI: Sokolnicki, Listkiewicz
QUARTO UFFICIALE: Siekja
ARBITRI D'AREA: Raczkowski Musial

AMMONITI: 10' pt Konate, 22' pt Eriksson, 44' st Helander
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: