JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Μαρότα: "Ανάμεσα σε σκουντέτο και Champions League διαλέγω το δεύτερο"

«Γιούβε και Ρόμα είναι οι πιο σοβαρές υποψήφιες για το πρωτάθλημα». Ο Τζουζέπε Μαρότα ερμήνευσε με αυτόν τον τρόπο τις ενδείξεις ύστερα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στο φετινό Καμπιονάτο, οι οποίες στο πέρας αυτών έχουν τοποθετήσει τις δύο ομάδες στην κορυφή του πίνακα με το απόλυτο των πόντων.

«Το γεγονός ότι έχουν 9 πόντους σε τρεις αγώνες δείχνει ότι εμείς και η Ρόμα είμαστε δύο ομάδες υψηλού επιπέδου» εξήγησε ο ισχυρός άνδρας των Tορινέζων μιλώντας στο Rai Radio 1. Μπροστά, όμως, στην επιλογή ανάμεσα στο τέταρτο σερί πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μαρότα θα άφηνε το σκουντέτο στην ετέρα διεκδικήτρια: «θα ήθελα να τα κατακτήσουμε αμφότερα ασφαλώς, αλλά αν πρέπει οπωσδήποτε να διαλέξω ένα από τα δύο θα έλεγα την Ευρώπη, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι το εξαιρετικό, το οποίο θα κυνηγούσα πρόθυμα» υπογράμμισε κατηγορηματικά.

Η παρέμβαση του διευθύνοντος συμβούλου της «Κυρίας» στον ραδιοφωνικό αέρα ήταν μεγάλης διάρκειας και σε αυτήν μίλησε για την θετική περίοδο που διανύουν οι Γιουβεντίνοι – 4 στα 4 σε Ιταλία και Ευρώπη.
«Ο σκεπτικισμός για τον Αλέγκρι ήταν μια ευρέως διαδεδομένη αίσθηση, δικαιολογημένη καθώς στην αλλαγή ενός προπονητή που κατέκτησε στη σειρά τρία πρωταθλήματα το ρίσκο να μην σου βγει η νέα επιλογή υπάρχει πάντα. Ο Αλέγκρι, όμως, δεν ήταν κάποιος άγνωστος, προερχόταν από την εμπειρία στη Μίλαν, με την οποία είχε κερδίσει και ένα πρωτάθλημα. Είναι και αυτός ένας προπονητής νικητής και είχε όλα τα απαιτούμενα διαπιστευτήρια για να προπονήσει τη Γιούβε. Είναι ο leader της ομάδας και μετά πίσω από τον τεχνικό και τους παίκτες υπάρχει ένας σύλλογος δυνατός να υποστηρίξει τον ρόλο και το έργο του», τόνισε.

Αναφορικά για το αν οι δύο μεταγραφές σε άμυνα και επίθεση που δεν έγιναν μεταφέρονται για τον Ιανουάριο τοποθετήθηκε: «Μπορούν να γίνουν διορθώσεις, αλλά οι κατευθυντήριες γραμμές πρέπει να προέρχονται από τους πρώτους μήνες της σεζόν. Ο στόχος είναι να έχουμε μια ομάδα που μπορεί να φτάσει το μέγιστο των όσων έχουμε θέσει. Τον Ιανουάριο, μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες να αρπάξουμε ή διορθωτικά μέτρα να λάβουμε σε περίπτωση τραυματισμών. Τώρα είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με το ρόστερ που θέσαμε στη διάθεση του Αλέγκρι, είναι μια ομάδα που μπορεί να μας κάνει να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη, όπου εκεί, όμως, υπάρχουν “θωρηκτά” ανώτερα από το δικό μας. Η ελπίδα είναι να μην έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμούς» δήλωσε και επεσήμανε εδώ ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν ήταν ποτέ μεταγραφικός στόχος των «μπιανκονέρι» και δεν τον διαπραγματεύτηκαν.

Για τις εθνικές ελπίδες τώρα ΖάζαΜπεράρντι και Γκαμπιαντίνι που θα μπορούσαν να παίζουν στην «Κυρία» αλλά δεν έμειναν στο Τορίνο τόνισε «είναι σημαντικοί νεαροί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θα έβρισκαν χώρο στην ομάδα» και για τον Ιμόμπιλε υποστήριξε «ήταν δικός μας κατά 50% αλλά εξέφρασε την επιθυμία να πάει στη Ντόρτμουντ και μετά υπάρχουν ανάγκες τέτοιες στους ισολογισμούς που σε κάνουν να πάρεις τη μια ή την άλλη απόφαση. Είμαι όμως ικανοποιημένοι: Εφυγε ο Ιμόμπιλε, ήρθε ο Μοράτα και ο Κομάν βρίσκει χώρο. Κάποτε παλεύαμε να πείσουμε ποδοσφαιριστές να έρθουν, τον πρώτο χρόνο ο Ντι Νατάλε μας απέρριψε. Τώρα το κύρος της Γιουβέντους αποκαταστάθηκε, είναι αυτό που είχε παλιά και πολλοί θα ήταν ευτυχείς να παίζουν στην ομάδα μας. Εχουμε δημιουργήσει μαι δομή σκάουτινγκ σημαντική και το λέω με περηφάνια» ανέφερε και για το τέλος επανέφερε το θέμα με την δημιουργία δεύτερων ομάδων.

«Για μας είναι από τις σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν. Εχουμε 65 ποδοσφαιριστές με μέσο όρο ηλικία τα 20 και 21 χρόνια, οι οποίοι παίζουν αλλού. Η δημιουργία δεύτερης ομάδας θα τους επέτρεπε να διδαχτούν την μεθοδολογία της πρώτης ομάδας, στην οποία θα μπορούσαν να προβιβαστούν με περισσότερη ευκολία», αποφάνθηκε και παρέμεινε στη θέση του για τον Λοτίτο ότι είναι επικίνδυνη τόση πολύ εξουσία μαζεμένη σε ένα μόνο άτομο.

Πηγή: Tifosi gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: