JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αλέγκρι:«Θέλω να νικήσω αύριο στο Μιλάνο».



Η ώρα για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν έφτασε και είναι ξεχωριστής σημασίας για τον Αλέγκρι αφού θα επιστρέψει στο Μιλάνο ως αντίπαλος των Ροσονέρι, στον πάγκο των οποίων ήταν για 3,5 χρόνια.

«Αύριο θα είναι ένα ματς ξεχωριστό από τα υπόλοιπα. Δεν θα ήμουν άνθρωπος αν έλεγα κάτι άλλο. Δεν είμαι μηχανή, είμαι άνθρωπος. Έζησα 3,5 έντονα χρόνια στη Μίλαν, κατακτήσαμε ένα πρωτάθλημα, ένα Σούπερ Καπ. Ήταν 3,5 αξέχαστα χρόνια, τα οποία είναι πλέον κομμάτι του επαγγελματικού παρελθόντος μου αλλά και του ανθρώπινου γιατί όταν είσαι για χρόνια σε μια ομάδα, σε μια πόλη, δημιουργείς σχέσεις που είναι πάνω από τα επαγγελματικά. Για μένα, επομένως, αύριο θα είναι μια βραδιά με έντονα συναισθήματα και αυτό είναι φυσιολογικό» είπε στην αρχή των δηλώσεων του ο προπονητής των Μπιανκονέρι, ο οποίος στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τις σχέσεις του με τον Φίλιππο Ιντσάγκι.
«Ας πούμε ότι εγώ και ο Φίλιππο έχουμε δύο εντελώς διαφορετικές ιστορίες σε επαγγελματικό επίπεδο, υπό την έννοια πως αυτός ήταν ένας σπουδαίος πρωταθλητής και κατέκτησε τα πάντα ως ποδοσφαιριστής. Η δική μου καριέρα ως ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να συγκριθεί με την δική του, ούτε καν το 1/10 δεν είναι. Ως προπονητής, πάντως, άρχισα πριν από αυτόν, άρχισα από μικρές ομάδες και ευτυχώς μέσω των αποτελεσμάτων κατάφερα να αναλάβω την Μίλαν και τώρα την Γιουβέντους ενώ έζησα και τρία χρόνια στη Serie A με την Κάλιαρι. Ο Φίλιπο, από την άλλη, είναι αρκετά τυχερός ώστε να αναλάβει αμέσως την Μίλαν, η οποία ουσιαστικά είναι το σπίτι του. Του εύχομαι όλη την τύχη του κόσμου αλλά αυτό από... μεθαύριο γιατί θέλω να νικήσω αύριο στο Μιλάνο».
Συνεχίζοντας την συνέντευξη Τύπου και σε ερώτηση για το τι έχει αλλάξει στη Μίλαν με τον Ιντσάγκι, ο Αλέγκρι είπε ότι «η Μίλαν μπορεί να θέλει να κρύψει την δύναμη της αλλά την ξέρουμε, την έχουμε δει. Νομίζω πως έκαναν πολύ καλές κινήσεις στις μεταγραφές και ο Ιντσάγκι ήταν πολύ καλός στο να επαναφέρει τον ενθουσιασμό στην ομάδα. Όπως και να έχει, εμείς δεν πρέπει να έχουμε φόβο αλλά να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που εκτός από καλούς παίκτες έχει και ενθουσιασμό, έχει και διάθεση για εκδίκηση, διάθεση για να αποδείξει ότι μπορεί να παλέψει για την είσοδο στην τριάδα. Το αυριανό ματς, αν και είμαστε ακόμη μόλις στην 3η αγωνιστική, είναι πολύ σημαντικό για τη Μίλαν. Ακόμη όμως, είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αγώνα-scudetto κλπ».
Ο Αλέγκρι, από εκεί και πέρα, τόνισε ότι «δεν είμαστε φαβορί, δεν υπάρχει φαβορί σε ένα ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους στο Σαν Σίρο και ξέρουμε ότι η Μίλαν όλη την εβδομάδα δούλεψε έντονα για αυτό το ματς» και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, έχοντας αντιληφθεί ότι απέναντι μας έχουμε μια ομάδα που έχει πετύχει οκτώ γκολ στις πρώτες δύο αγωνιστικές, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είμαστε δυνατή ομάδα και το ξέρουμε αλλά έχουμε και μεγάλο σεβασμό για τη Μίλαν».
Αφού αναφέρθηκε στην επίθεση των Ροσονέρι, ο προπονητής της Γιουβέντους έπρεπε να μιλήσει και για την άμυνα, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να κριθεί από το ματς με την Πάρμα γιατί «ήταν ένα από αυτά τα ματς κατά τη διάρκεια της σεζόν που θα συμβούν τρελά πράγματα», για να καταλήξει αναφερόμενος στον Αρτούρο Βιντάλ και στο κατά πόσο είναι έτοιμος για την αρχική 11άδα: «Δούλεψε με την ομάδα χθες, θα προπονηθεί και σήμερα και μετά θα αποφασίσουμε αν θα είναι στην 11άδα ή αν θα είναι στον πάγκο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχει κάνει βήμα μπρος σε ό,τι αφορά την κατάσταση του και είμαι χαρούμενος γι' αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: