JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Φανέλα του Τέβεζ εμπόδιζε παιδάκι να μπει στο γήπεδο.



Απίστευτο και, όμως, αληθινό. Συνέβη πραγματικά το Σάββατο το βράδυ πριν την έναρξη της αναμέτρησης Αταλάντα-Γιουβέντους, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Eco di Bergamo, η οποία αφιέρωσε ένα άρθρο στο περιστατικό, με τη μαρτυρία στο ρεπορτάζ της του πατέρα του μικρού οπαδού της «Κυρίας».

Ο λόγος για τον 6χρονο γιο του, στον οποίο εμποδίστηκε η είσοδος στο γήπεδο «Atleti Azzurri d’Italia» επειδή φορούσε τη φανέλα του Κάρλος Τέβες. «Ετσι όπως είναι ντυμένος δεν μπορεί να μπει. Θα πρέπει να καλύψετε τη φανέλα» άκουσε χαρακτηριστικά ο πατέρας να του λένε και μάλιστα δύο φορές πρώτα στο προ-φιλτράρισμα και μετά στα τουρνικέ.

Η φανέλα του Αργεντινού επιθετικού, την οποία φορούσε ο γιος του, θεωρήθηκε «επικίνδυνη» από τους stewards, που φοβήθηκαν ότι μπορεί να προκαλούσε καυγάδες ή ακόμη χειρότερα επεισόδια βίας μέσα στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι πατέρας και γιος που ήταν παρέα μαζί με άλλους φίλους τους οπαδούς των μπεργκαμάσκι δεν εισέρχονταν στην κούρβα με τους φανατικούς.

Τελικώς το παιδί φόρεσε μια μπλούζα πάνω από την ασπρόμαυρη εμφάνιση της Γιουβέντους προκειμένου να μπορέσει να εισέλθει στο στάδιο, αλλά -όπως ομολόγησε με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, αναφέρει η εφημερίδα- την έβγαλε στα τρία γκολ των Γιουβεντίνων (δύο εκ των οποίων είχαν σκόρερ τον ίδιο τον Τέβες) προκειμένου να φανεί από κάτω η φανέλα της ομάδας της καρδιάς του, αλλά και του παίκτη της καρδιάς του.

Πηγή: tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: