JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Μπουφόν:Πρέπει να φτάσουμε τουλάχιστον στους “8″ του Τσαμπιονς Λιγκ φέτος.





Ως μια ευκαιρία για να διαπιστώσει η Γιουβέντους σε τι σημείο βρίσκεται, αντιμετωπίζει το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Οι «μπιανκονέρι» άρχισαν με το δεξί στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με τη νίκη επί της Μάλμε στο Τορίνο και τώρα ετοιμάζονται για το πιο δύσκολο ματς ως τώρα, στο «Βιθέντε Καλντερόν».

 Ένα ματς κόντρα στην περσινή φιναλίστ του θεσμού,ένα ματς που θα είναι κρας τέστ για τη Γιούβε να δούνε σε τι σημείο βρίσκονται αυτή την περίοδο.

«Είναι ένας συναρπαστικός αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία και θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Να δούμε κόντρα στην Ατλέτικο σε τι επίπεδο βρισκόμαστε αυτή την στιγμή» είπε αρχικά ο αρχηγός της Γιουβέντους και συμπλήρωσε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε την σεζόν 2012-13,όταν μας απέκλεισε η Μπάγερν στους προημιτελικούς. 

Πρέπει να φτάσουμε τουλάχιστον στους “8″ φέτος,αν και σε αυτή την διοργάνωση εξαρτώνται πάντα πολλά από την κλήρωση στα νοκ άουτ».

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για τον Πολ Πογκμπά,ο Μπουφόν είπε ότι μιλάμε για ένα ταλέντο του υψηλότερου επιπέδου και αν παραμείνει το ίδιο συγκεντρωμένος στη δουλειά και προσγειωμένος ως χαρακτήρας μπορεί να μπει στους 2-3 καλύτερους Γάλλους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών», για να καταλήξει με ένα σχόλιο για τους Φερνάντο Γιορέντε και Αλβαρο Μοράτα, μετά τις ερωτήσεις των Ισπανών δημοσιογράφων.

«Ο Μοράτα ήρθε το καλοκαίρι και έπρεπε να αντιμετωπίσει αμέσως τον τραυματισμό του, εξαιτίας του οποίου έχασε την προετοιμασία.Δουλεύει σκληρά όμως,ξέρουμε όλοι το ταλέντο του και είμαι χαρούμενος για το πρώτο του γκολ, πριν λίγες μέρες στο Μπέργκαμο. 

Προσπαθεί να μπει σιγά-σιγά στους μηχανισμούς της ομάδας και θα τα καταφέρει. Οσο για τον Γιορέντε, είναι ένας από αυτούς τους παίκτες που θέλω πάντα να έχω στην ομάδα μου, τόσο για την αγωνιστική του αξία όσο και για τον χαρακτήρα του. Θα είχα χαρεί πάρα πολύ για αυτόν αν πήγαινε στο Μουντιάλ αλλά η Ισπανία έχει πολλούς δυνατούς επιθετικός και κάποιος έπρεπε να μείνει εκτός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: