JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Τον περισσότερο κόσμο η Γιούβε και η πιο μισητή ομάδα.

Ποια ομάδα έχει τους περισσότερους οπαδούς; Ποια μισείται περισσότερο; Οι οπαδοί ποιας ομάδας εμπιστεύονται τον Αντόνιο Κόντε; Οι Ιταλοί απάντησαν σε όλα.
Η έρευνα είχε ως στόχο να καταγράψει τον οπαδικό χάρτη του ιταλικού ποδοσφαίρου και ο ιταλικός Τύπος προσπάθησε να το δέσει και με το ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους, αφού ένα από τα ερωτήματα ήταν ποιες ομάδες μισούν οι οπαδοί. Σύμφωνα με τις απαντήσεις, λοιπόν, η πιο μισητή ομάδα για τους τιφόζι της Μίλαν και μάλιστα σε ποσοστό 70% είναι η Γιουβέντους ενώ οι οπαδοί των Μπιανκονέρι, στην ίδια ερώτηση, έδωσαν την 1η θέση στην Ιντερ με 57%, αφήνοντας αρκετά πίσω την Μίλαν με 22%.
Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τους οπαδούς της κάθε ομάδας, η Γιουβέντους είναι στην 1η θέση έχοντας το 31% των Ιταλών μαζί της και ακολουθεί η Ιντερ με 18% και η Μίλαν με 16%. Στην 4η θέση είναι η Νάπολι με 10%, στην 5η η Ρόμα με 6% και μετά οι Φιορεντίνα-Λάτσιο είναι στο 3%.
Σε ό,τι αφορά την πιο μισητή ομάδα, αυτή είναι η Γιουβέντους που συγκέντρωσε το 28% των απαντήσεων, με την Ιντερ δεύτερη πιο μισητή με 11% και την Μίλαν τρίτη με 6%. Σε σχέση με πριν λίγα χρόνια, πάντως, το ποσοστό... μίσους μειώθηκε. Πέρυσι, για παράδειγμα, το 56% των οπαδών όλων των ομάδων είχε πει ότι δεν περιορίζεται στην αγάπη για την δική του αλλά μισεί και κάποια άλλη, με το ποσοστό τώρα να πέφτει στο 54%.
Αίσθηση, πάντως, προκαλούν τα αποτελέσματα στην ερώτηση για το αν οι Ιταλοί οπαδοί εμπιστεύονται τον Αντόνιο Κόντε ως προπονητή της εθνικής ομάδας. Η έκπληξη έχει να κάνει με το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό στήριξης ο Κόντε δεν το παίρνει από τους Γιουβεντίνους, που είναι στη 2η θέση στη σχετική ερώτηση μαζί με τους Ναπολιτάνους, αλλά από τους οπαδούς της... Μίλαν!
Τέλος, υπήρξε και ερώτηση για το ποιο Μέσο προτιμούν οι ποδοσφαιρόφιλοι για να ενημερώνονται. Η τηλεόραση είναι πρώτη με 63% αλλά το ραδιόφωνο παρουσιάζει την μεγαλύτερη αύξηση αφού πήγε στο 46%, από το 35% που ήταν στην προηγούμενη έρευνα. Οσο για το internet, είναι στο 23% προς το παρόν.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: