JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Γιουβέντους-Ουντινέζε 2-0, το 2x2 έκανε με Τέβεζ, Μαρκίσιο η Γιούβε.

Η Γιουβέντους έκανε το 2x2 και έπιασε τη Ρόμα που το απόγευμα κέρδισε, η ομάδα του Αλέγκρι  προηγήθηκε της Ουντινέζε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ που πέτυχε ο Κάρλος Τέβεζ στο 8' με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή μετά από ασίστ του Στέφαν Λιχστάινερ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους κατάφερε με τον Κλαούντιο Μαρκίσιο να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 75' με δυνατό σούτ έξω από την μεγάλη περιοχη, έτσι πήρε τη νίκη που την κρατάει στην κορυφή του Campionato από την αρχή.Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Κάσερες, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Λιχτστάινερ, Περέιρα (85' Παντοΐν), Μαρκίζιο, Πογκμπά, Εβρά, Τέβες (81' Κομάν), Γιορέντε (89' Μοράτα). Ουντινέζε (Αντρέα Στραματσιόνι): Καρνέζης, Ερτό, Ντανίλο, Μπούμπνιτς, Βίντμερ, Αλαν, Γκιγέρμε (73' Πίντσι), Κονέ (81' Τερό), Πασκουάλε, Μουριέλ (46' Φερνάντες), Ντι Νατάλε.

Στο πρώτο εντός έδρας ματς για φέτος, η Γιουβέντους ήθελε να καθαρίσει την Ουντινέζε χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσει αφού την Τρίτη αρχίζει το Champions League. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πέτυχε τον στόχο της με ένα γκολ σε κάθε 45λεπτο, έχοντας φάσεις για περισσότερα αλλά ο Καρνέζης ήταν καλός. Οι Τέβες και Μαρκίζιο τα γκολ για τους Μπιανκονέρι, με τους οποίους έκαναν ντεμπούτο οι Εβρά και Μοράτα.
Οπως στον αγώνα της πρεμιέρας με την Κιέβο στη Βερόνα, έτσι και τώρα, η Γιουβέντους μπήκε ιδανικά στον αγώνα αφού στο 8' το πλασέ του Τέβες, που είχε δηλώσει έτοιμος για το ματς μετά την ανησυχία της Τετάρτης στην προπόνηση, κατέληξε στα δίχτυα του Καρνέζη (1-0). Το γρήγορο προβάδισμα θεωρητικά θα έδινε στους Μπιανκονέρι τη δυνατότητα να βρουν αρκετούς κενούς χώρους αλλά τελικά δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Η ομάδα του Αλέγκρι είχε συνεχώς την μπάλα, η Ουντινέζε ήταν πίσω από την σέντρα και έτσι τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάτι ιδιαίτερο. 
Από το 30', πάντως, η Γιουβέντους ανέβασε ρυθμό και έφτιαξε τις φάσεις για να βάλει το δεύτερο γκολ που ουσιαστικά θα τελείωνε και τον αγώνα. Ο Περέιρα όμως, που ήταν δραστήριος, πλάσαρε πολύ άστοχα από καλή θέση, ο Τέβες σούταρε άουτ, ο Λιχτστάινερ δεν πλάσαρε όπως ήθελε και ο Καρνέζης δύο φορές σταμάτησε τον Πογκμπά.
Ο Αντρέα Στραματσιόνι αντικατέστησε στην ανάπαυλα τον Μουριέλ με τον Φερνάντες και η Ουντινέζε έδειξε να μπαίνει κάπως πιο δυνατά. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι Τορινέζοι δεν ανέβαζαν ποτέ ρυθμό αλλά η προσπάθεια τους περιορίστηκε σε μια κάποια κάτοχη της μπάλας ανά διαστήματα όμως πάντα σταματούσαν πριν την περιοχή του Μπουφόν. Στο 66' η Ουντινέζε νόμιζε ότι ισοφάρισε με τον Μπούμπνιτς αλλά τα ριπλέι έδειξαν ότι σωστά ακυρώθηκε για οφσάιντ και η Γιουβέντους μάλλον ξύπνησε από αυτή τη φάση. 
Οι Γιορέντε και Τέβες είχαν μέσα στο ίδιο λεπτό (70') δύο καλές ευκαιρίες για να καθαρίσουν τον αγώνα, για να το κάνει τελικά στο 75' ο Μαρκίζιο με σουτ λίγο έξω από την περιοχή (2-0). Σε αυτή την φάση ο Καρνέζης δεν μπόρεσε να κρατήσει όρθια την ομάδα του, όπως είχε κάνει σε αρκετές περιπτώσεις στο πρώτο μέρος. Και κάπως έτσι, ο Αλέγκρι αποφάσισε να κάνει αλλαγές, δίνοντας ντεμπούτο και στον Μοράτα, ο οποίος στην τελευταία φάση του παιχνιδιού πλησίασε στο 3-0 αλλά ο Ελληνας πορτιέρε επιβεβαίωσε μια καλή βραδιά.


JUVENTUS-UDINESE 2-0
RETI: Tevez 8', Marchisio 75'
JUVENTUS
Buffon; Caceres, Bonucci, Ogbonna; Lichtsteiner, Pogba, Marchisio, Pereyra (40' st Padoin), Evra; Tevez (36' st Coman), Llorente (44' st Morata)
A disposizione: Storari, Rubinho, Barzagli, Romulo, Pepe, Asamoah, Giovinco, Mattiello.
Allenatore: Allegri
UDINESE
Karnekis; Heurtaux, Danilo, Bubnijc; Widmer, Guilherme (28' st Pinzi), Allan, Kone (36' st Thereau), Pasquale; Muriel (1' st Fernandes), Di Natale

A disposizione: Meret, Brkic, Belmonte, Coda, Piris, Badu, Geijo.
Allenatore: Stramaccioni
ARBITRO: Damato
ASSISTENTI: Musolino, Tasso
QUARTO UFFICIALE
: Di Fiore
ARBITRI D'AREA
: Peruzzo, Fabbri
AMMONITI: 40' pt Pasquale

Δεν υπάρχουν σχόλια: