JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Αλέγκρι: "Αξίζαμε τι νίκη, αν και πάλι χάσαμε ευκαιρίες"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στάθηκε στην κακή αποδοση της Γιουβέντους στο πρώτο 45λεπτο κόντρα στη Μάλμε και επανέλαβε ότι στην Ευρώπη τίποτα δεν είναι εύκολο.
Οι «μπιανκονέρι» άρχισαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο μετά το 2-0 επί της Μάλμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο προπονητής τους έμεινε ικανοποιημένος από όλα όσα είδε. «ΣτηνΕυρώπη δεν είναι τίποτα εύκολο, το έχω ξαναπεί. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει δυνατά και αμύνθηκε καλά. Τους διευκολύναμε, βέβαια, στο πρώτο μέρος με τα λάθη που κάναμε αλλά στο δεύτερο χειριστήκαμε καλύτερα την κατάσταση. Αξίζαμε τη νίκη, αν και χάσαμε και πάλι γκολ» είπε ο Αλέγκρι, ο οποίος πιστεύει -μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί τηςΑτλέτικο Μαδρίτης- ότι θα χρειαστούν πολλοί βαθμοί για όποια ομάδα θέλει να προκριθεί.

«Ηταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη, είδαμε τι έγινε στην Αθήνα με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούν πολλοί βαθμοί για την πρόκριση» τόνισε ο προπονητής των «μπιακονέρι» και συμπλήρωσε: «Ο Τέβες έπαιζε πιο έξω από την περιοχή στο δεύτερο μέρος για να τραβήξει τους αμυντικούς πάνω του. Αυτό πήγε καλά αλλά δεν τα καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις εισόδους του Λιχτστάινερ. Στο δεύτερο 45λεπτο παίξαμε καλύτερα αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε κι άλλο στην κατοχή της μπάλας και στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να διαχειριζόμαστε τους αγώνες. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος, είδαμε για παράδειγμα ότι η Λίβερπουλυπέφερε μέχρι να νικήσει την Λουντογκόρετς».

Οσο για το πώς έχουν τα πράγματα ως τώρα, ο Αλέγκρι είπε ότι «η ομάδα δουλεύει καλά, έχουμε αρχίσει καλά αλλά έχουμε την ποιότητα να βελτιωθούμε πολύ. Στη διάρκεια της προετοιμασίας παίξαμε εύκολα φιλικά οπότε ουσιαστικά μπήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ με μόνο δύο κανονικά παιχνίδια στα πόδια μας. Η ομάδα είναι καλά, αυτοί που ήρθαν, όπως για παράδειγμα οι ΜοράταΡόμουλο και Περέιρα προσαρμόζονται και μου δίνουν εγγυήσεις. Η σεζόν θα είναι μακριά και θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες για να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση».

Πηγή: Tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: