JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκίνησε την προετοιμασία ο Αλέγκρι με όλους σχεδόν τους παίκτες.

Σχεδόν όλους τους παίκτες της Γιουβέντους έχει πλέον στη διάθεσή του ο προπονητής της ομάδας Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα με την Ουντινέζε στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Campionato.
Μετά τον Αρτούρο Βιντάλ, ο οποίος επέστρεψε και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και προπονείται σε κανονικό ρυθμό, στο Τορίνο επέστρεψαν επίσης και οι Τζιόρτζιο Κιελίνι, Κλαούντιο Μαρκίζιο, Πολ Πογκμπά και Πατρίς Εβρά. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι περιμένει πλέον μόνο τους Ιταλούς διεθνείς για να έχει πλήρες ρόστερ στη διάθεσή του, όμως ξεκινάει την προετοιμασία για το ματς της 2ης αγωνιστικής εντός έδρας με την Ουντινέζε.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζιόρτζιο Κιελίνι, όμως δεν θα παίξει κόντρα στους Φριουλιάνι αφού είναι τιμωρημένος αλλά μάλλον δεν θα αγωνιστεί ούτε με την Μάλμε, αφού το ιατρικό επιτελείο δεν θέλει να ρισκάρει. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί πάντως σε εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο πόδι του.
Ο Αλέγκρι είναι πολύ ικανοποιημένος που μετά την επιστροφή του Βιντάλ και του Πογκμπά έχει στη διάθεσή του όλους του τους μέσους, αφού επέστρεψε και ο Κλαούντιο Μαρκίζιο και πιάνει δουλειά για να κάνει το 2x2 που θα είναι πολύ σημαντικό αφού την 3η αγωνιστική ακολουθεί το ντέρμπι με την Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: