JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Sold out στο Σαν Σίρο ανακοίνωσε η Μίλαν για το ντέρμπι.

Διαφαινόταν από την κίνηση που καταγραφόταν, το περιμέναμε και λόγω του κύρους του αγώνα, αλλά τώρα είναι και επίσημο. Οι εμφανίσεις της Μίλαν του Φιλίπο Ιντσάγκι στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ξαναφέρνουν στο γήπεδο τους οπαδούς των «μιλανίστι» -να αναφέρουμε εδώ παρεμπιπτόντως ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τα διαρκείας της ομάδας ανέβηκαν στις 20.000-, οι οποίοι τηρώντας και την παράδοση δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αυτό το κλασικό ντέρμπι.

Οπως ανακοίνωσε η Μίλαν χθες το απόγευμα, σήμερα και για τον αγώνα με τη Γιουβέντους το στάδιο θα είναι κατάμεστο. Sold out σημειώθηκε, λοιπόν, στις πωλήσεις των εισιτηρίων και το «Σαν Σίρο» το Σάββατο το βράδυ θα φιλοξενήσει για την αναμέτρηση με την «Κυρία» 78.681 οπαδούς, με έσοδα 3 εκατομμύρια 233.620 ευρώ.

Στο ανακοινωθέν του συλλόγου του Μιλάνου επισημαίνεται επιπλέον ότι το χρηματικό αυτό νούμερο καταγράφει ρεκόρ εσόδων για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα τοποθετείται στην πέμπτη θέση της κατάταξης με τα ιστορικά ρεκόρ εσόδων σε ματς της Σέριε Α.
Βέβαια το Μίλαν-Γιουβέντους, είναι μια αναμέτρηση με… αιώνια γοητεία και αυτό το μαρτυρούν τα εισιτήρια, τα οποία τις δύο σεζόν πριν τη φετινή είχαν ξεπεράσει τις 75.000.

Πηγή: tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: