JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Αταλάντα-Γιουβέντους 0-3, Σίφουνας η Γιούβε με Τέβεζ και Μοράτα.

atalanta-juventus-video


Η Γιουβέντους κάνοντας καταπληκτική εμφάνιση πέρασε και από το Μπέρκαμο σαν σίφουνας, με τον Κάρλος Τέβεζ να σκοράρει και πάλι δυο φορές στο 35' και στο 59'. Στο 58' η Αταλάντα κερδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντένις αλλά το απέκρουσε ο Μέγαλος Μπουφόν και στην αντεπίθεση ο Κάρλος Τέβεζ τιμώρησε την Αταλάντα γράφοντας το 0-2 με σούτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 83' άνοιξε λογαριασμό στη Serie A και ο Άλβαρο Μοράτα με ωραία κεφαλιά. Έτσι η Μεγάλη Κυρία παρέμεινε στην κορυφή με το 5x5 και περιμένει τη Ρόμα (που το απόγευμα κέρδισε την Ελλάς Βερόνα με 2-0) την επόμενη αγωνιστική για να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές στους στο Τορίνο.

Οι ιταλικές εφημερίδες στοιχημάτιζαν ότι Γιουβέντους και Ρόμα θα πάνε στο ντέρμπι της 5ης Οκτωβρίου χωρίς βαθμολογική απώλεια. Με τους Τζαλορόσι να έχουν κάνει νωρίτερα, με το 2-0 επί της Βερόνα, το 5x5, οι Μπιανκονέρι έπρεπε να απαντήσουν στο «Ατλέτι Ατζούρι Ντ' Ιτάλια» και το έκαναν έχοντας για ηγέτες τον capitano και τον πιο φορμαρισμένο Αργεντίνο επιθετικό. Ο Μπουφόν διατήρησε το μηδέν παθητικό για την Γιουβέντους, ο Τέβες έκανε ντοπιέτα, ο Μοράτα άνοιξε λογαριασμό και κάπως έτσι γράφτηκε το 0-3 στο Μπέργκαμο. 
Η Αταλάντα μπήκε για μάχη στο ματς και το έδειξε τόσο με το σουτ του Μπαζέλι στο 2' που έφυγε λίγο άουτ, όσο και με την συνεχή πίεση της από ψηλά που δημιουργούσε προβλήματα στη Γιουβέντους. Οι Μπιανκονέρι, σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς, δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα όπως ήθελαν και αυτό είχε ως συνέπεια ο Τέβες να γυρίζει αρκετά πίσω για να την πάρει. Οι Τορινέζοι δεν απειλούσαν αλλά οι Μπεργκαμάσκι το έκαναν, όπως με το διαγώνιο σουτ του Εστιγκαρίμπια εντός περιοχής που έφυγε άουτ. 
Η Γιούβε άρχισε να παίρνει τον έλεγχο από το 30' και έκλεισε τους γηπεδούχους στο δικό τους μισό, για να κάνει έτσι και τα πρώτα δύο σουτ εντός περιοχής με τον Τέβες. Στο ένα, ο Σπορτιέλο έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του αλλά τελικά την μπλόκαρε αφού βρήκε και στο κάθετο δοκάρι. 
Αυτή η ολιγόλεπτη πίεση των Μπιανκονέρι έφερε και το 0-1 στο 35', όταν ο Γιορέντε έδωσε στον Λιχτστάινερ και αυτός έκανε το γύρισμα, για να πλασάρει στην κενή εστία ο Τέβες (0-1). Λίγα λεπτά μετά, το λάθος του Εστιγκαρίμπια θα μπορούσε να φέρει το 0-2 αλλά ο Γιορέντε δεν βρήκε δίχτυα.
Το ματς, πάντως, ήταν ανοιχτό για την επανάληψη και η Αταλάντα είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει και να βάλει πολύ δύσκολα στη Γιουβέντους, όταν ο Μολίνα -που είχε πάρει την θέση του Εστιγκαρίμπια- ανατράπηκε στο 58' από τον Κιελίνι. Ο Ορσάτο έδειξε την βούλα, ο Ντένις ετοιμαζόταν για το 1-1 αλλά ο Μπουφόν τον νίκησε και στην αντεπίθεση ο Τέβες με σουτ έγραψε το 0-2! 
Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι τελείωσαν ψυχολογικά, με τους Μπιανκονέρι στη συνέχεια να ελέγχουν ουσιαστικά την κατάσταση. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έβγαλε τον Βιδάλ -που δεν έχει ρυθμό- για να βάλει τον Περέιρα, έβγαλε και τον Γιορέντε για να βάλει τον Μοράτα και οι δύο αλλαγές συνεργάστηκαν στο 83' για το 0-3 από το πρώτο γκολ του Ισπανού, με κεφαλιά.


ATALANTA-JUVENTUS 0-3
RETI: Tevez 35', 59', Morata 83'
ATALANTA
Sportiello; Zappacosta, Biava, Benalouane, Dramè; Estigarribia (4' st Molina), Baselli (19' st Cigarini), Carmona, Gomez (30' st Bianchi); Boakye, Denis.
A disposizione: Avramov, Scaloni, Cherubin, Stendardo, Del Grosso, D'Alessandro, Raimondi, Migliaccio, Moralez.
Allenatore: Colantuono
JUVENTUS
Buffon; Ogbonna, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Pogba, Marchisio, Vidal (25' st Pereyra), Evra; Llorente (22' st Morata), Tevez (40' st Coman).

A disposizione: Storari, Rubinho, Asamoah, Padoin, Mattiello, Pepe, Giovinco.
Allenatore: Allegri
ARBITRO: Orsato
ASSISTENTI: Giallatini, Bianchi
QUARTO UFFICIALE
: Preti
ARBITRI D'AREA:
 Cervellera, Merchiori
AMMONITI: 21' pt Benalouane, 30' st Marchisio, 13' st Chiellini, 28' st Molina, 30' st Evra

Δεν υπάρχουν σχόλια: