JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Το μήνυμα του Τέβεζ.



Άλλος στη θέση του θα καθόταν στον πάγκο για να ξεκουράσει το πόδι του,όχι, όμως,αυτός που προέρχεται από τις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες και γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να μάχεσαι,να υποφέρεις και να μην εγκαταλείπεις ποτέ.

Ο Κάρλος Τέβες είχε άλλα σχέδια για το πόδι του και δεν θα τον σταματούσε μια μικρή ενόχληση στον μηρό. «Είμαι καλά» δήλωσε τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα, «είμαι καλά» είπε και στον προπονητή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και μπήκε στο γήπεδο.

Άνοιξε το σκορ απέναντι στην Ουντινέζε και έδωσε την ασίστ στον Μαρκίσιο για το τελικό 2-0 της Γιουβέντους.

Όλος ο τρόπος παιχνιδιού του στο ματς έδωσε το μήνυμα ότι δεν τα παρατάμε ποτέ,η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος.Το μετέφερε και στους συμπαίκτες του όταν θύμωσε μαζί τους γιατί δεν έκαναν το ίδιο μετά το αρχικό προβάδισμα. Εκείνος που κυνηγούσε όλες τις μπάλες.

Γι’ αυτό ο κόσμος στο «Γιουβέντους Στάντιουμ» τον χειροκρότησε παρατεταμένα όταν αντικαταστάθηκε δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Για αυτό ο βοηθός του ΑλέγκριΛαντούτσι, του επιφύλαξε μια μεγάλη αγκαλιά.

Το τέρμα του στο 8ο λεπτό ήταν το 20ό του αργεντινού επιθετικού με τη φανέλα των «μπιανκονέρι» και είχε μια ιδιαίτερη αφιέρωση γιατί ο «Απάτσε» δεν ξεχνάει ποτέ από πού ήρθε για να φτάσει εδώ που είναι. Σήκωσε την ασπρόμαυρη φανέλα για να φανεί από κάτω η επιγραφή La Palito, φόρος τιμής σε ένα πρότζεκτ για τους απόρους και αστέγους.

Η Βίλα Παλίτο είναι ένα πρότζεκτ το οποίο ξεκίνησε 12 χρόνια πριν. Είναι ένα συγκρότημα κατοικιών στην πόλη Σαν Χούστο, στα νότιο δυτικά του Μπουένος Άιρες, το οποίο σήμερα σε ένα σύνολο 1.300 κατοικιών προσφέρει διαμονή σε πάνω από 6.000 άτομα άπορα, τα οποία ήταν χωρίς στέγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: