JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Τρεζεγκέ: "Καλύτερα το Champions League παρά το 4ο σερί σκουντέτο"

Μπορεί στο Τορίνο να λένε ότι η Γιουβέντους αρχίζει την σεζόν με στόχο το τέταρτο συνεχόμενο σκουντέτο αλλά ο Νταβίντ Τρεζεγκέ σε συνέντευξη του τονίζει ότι στο μυαλό όλων θα πρέπει, πλέον, να είναι η Ευρώπη και το Champions League σαν απόλυτη προτεραιότητα.

Ιστορικά, η Γιουβέντους λατρεύει το πρωτάθλημα και πάντα ξεκινάει με αυτό πρώτο στόχο. Ειδικά μετά από όσα έζησαν μετά το 2006, οι «μπιανκονέρι» δείχνουν ακόμη μεγαλύτερη… μανία με το σκουντέτο και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από 80 χρόνια το κατέκτησαν τρεις σερί φορές.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε εξαρχής ότι ο πρώτος στόχος είναι και φέτος το πρωτάθλημα αλλά ο Τρεζεγκέ θεωρεί πως η Γιουβέντους έχει πλέον την… άνεση να χάσει και ένα, αρκεί να κάνει κάτι πολύ καλό στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η Γιουβέντους είναι και φέτος το φαβορί αφού είναι μια σπουδαία ομάδα που έκανε καλές, στοχευμένες κινήσεις στις μεταγραφές. Αλλαξε ο προπονητής βέβαια αλλά αυτό δεν αλλάζει τη νοοτροπία νικητή που έχει πάντα αυτή η ομάδα. Για την ακρίβεια, η αλλαγή προπονητή μπορεί να δώσει και περισσότερες λύσεις στην ομάδα αγωνιστικά. Η Ρόμα βελτιώνεται, ο Ρούντι Γκαρσία δουλεύει καλά αλλά η Γιούβε έχει ακόμη κάτι περισσότερο» είπε ο Γάλλος και στη συνέχεια έδωσε την… συμβουλή του: «Κατά την άποψη μου η Γιουβέντους θα πρέπει να βάλει πλέον ως προτεραιότητα το Τσάμπιονς Λιγκ. Αν έπρεπε να διαλέξω εγώ, θα διάλεγα αυτό και όχι το τέταρτο συνεχόμενο σκουντέτο».

Και αφού μίλησε για Τσάμπιονς Λιγκ, ο «Τρεζεγκόλ», πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Γιουβέντους και παράλληλα ο ξένος που έμεινε περισσότερα χρόνια στην ομάδα (10), δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον τελικό του 2003 κόντρα στη Μίλαν. «Αυτή η ήττα, στα πέναλτι, είναι η μεγαλύτερη πίκρα της καριέρας μου»…

Πηγή: tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: