JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Μπονούτσι: "Πάμε να νικήσουμε στη Μαδρίτη"



Με ένα… πορωτικό μήνυμα στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Λεονάρντο Μπονούτσι προλογίζει τον αγώνα της Γιουβέντους με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη.

Οι «μπιανκονέρι» μπήκαν με το δεξί στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2-0 επί της Μάλμε και ξέρουν ότι αν πάρουν αποτέλεσμα την Τετάρτη στο «Βιθέντε Καλντερόν» θα έχουν κάνει αποφασιστικό βήμα για να καθαρίσουν με την υπόθεση-πρόκριση. Ενα ματς που θα είναι πολύ δύσκολο αφού η Ατλέτικο είναι με την πλάτη στον τοίχο και θέλει μόνο νίκη. Αυτό, όμως, δεν τρομάζει τον Μπονούτσι, που στέλνει το μήνυμα του στους συμπαίκτες του με όσα έγραψε στο site του.

«Τώρα περιμένουμε τον “τελικό” με την Ατλέτικο… Γιατί; Επειδή όλοι μας φέρνουμε ως παράδειγμα την ομάδα του Σιμεόνε οπότε απευθύνω μια πρόκληση σε μένα και σε όλους τους συμπαίκτες μου. Πάμε να νικήσουμε στη Μαδρίτη! Αν το κάνουμε, θα αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Μία Γιούβε στο 101% εννοείται ότι μπορεί να νικήσει στη Μαδρίτη. Αυτοί θα παίξουν με 11; Ωραία, αυτό σημαίνει ότι ο καθένας από εμάς, ξεκινώντας από μένα, θα παίξει στο 101%. Εμείς θα παίξουμε με 12! Θα νικήσει όποιος το θέλει περισσότερο! Fino alla fine forza Juventus»!


Δεν υπάρχουν σχόλια: