JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Πράσινη η τρίτη εμφάνιση της Γιουβέντους.









Την τρίτη εμφάνιση της παρουσίασε η Γιουβέντους για τη σεζόν 2014/15 που χαρακτηρίζεται από δύο διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου: εξασφαλίζουν καλύτερη ορατότητα στους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας περισσότερη ενέργεια στην ομάδα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Γιουβέντους θα αγωνιστεί  με μια φανέλα εντελώς πράσινη.


T-shirts, σορτς και κάλτσες έχουν ένα ελαφρύτερο χρώμα στο μπροστινό μέρος, ενώ ολόκληρο το πίσω μέρος είναι ένα πιο σκούρο πράσινο. Αυτοί οι δύο τόνους που χωρίζονται από μια μαύρη γραμμή και στις δύο πλευρές της ομοιόμορφα. Οι γραμμές εκτείνονται από το γιακά, κατά μήκος των δύο ώμων σε κάθε πλευρά της φανέλας, στο σορτς στις κάλτσες.

Η νέα φανέλα έχει ένα κλασικό σχεδιασμό με ένα εξελιγμένο γιακά πόλο: στο πίσω μέρος, υπάρχει μια σημαία με μαύρες και άσπρες ρίγες που θυμίζουν την πρώτη εμφάνιση, στην οποία είναι γραμμένο ακριβώς όπως και στις άλλες δύο εμφανίσεις το σύνθημα: "Fino alla fine","Μέχρι το τέλος". Η νέα εμφάνιση γίνεται με την πιο καινοτόμο τεχνολογία της Nike που είναι σε θέση να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή απόδοση στους αθλητές και παρουσιάζει υψηλά πρότυπα της περιβαλλοντικής προστασίας.

Οι νέες φανέλες θα είναι διαθέσιμες από τις 25 Σεπτεμβρίου στα Καταστήματα της Nike, στα Juve Stores και σε μερικά άλλα επιλεγμένα καταστήματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: